Sivut

keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Talven lempitakkini


Ostin lempitakkini kesällä 70% alesta. Olin silloin viimeisilläni raskaana, mutta tiesin heti takin nähdessäni, että se sopii minulle ja tilasin sen. Se oli todella edullinen, kaikinpuolin täydellinen, sopii kaiken kanssa ja on yllättävän lämmin tekoturkikseksi. Melkein voisin sanoa, että se on takeistani lämpimin.

Jesse heittää välillä vitsiä pukeutumisestani, koska hänen mielestään näytän aina siltä kuin olisin lähdössä juhliin tms. Olen itseasiassa kuullut samaa myös muilta läheisiltäni. En ole yläasteen jälkeen tykännyt pukeutua verkkareihin muuten kuin kotona tai urheillessani. Se ei vaan tunnu omalta. Kuulostaako hassulta?


Lempiasuni koostuu (mukavista) farkuista, yksinkertaisesta pitkähihaisesta, koroista ja mustasta karvatakista. Suosikkilaukkuni on ollut kesästä lähtien pieni Michael Korsin crossbody, jonne mahtuu sopivasti kaikki tarvittava.

Toisinaan laitan kuvien karvatakin päälleni myös lasten kanssa ulkoillessa, koska se on niin lämmin eikä se estä minua leikkimästä puistossa poikien kanssa. Pukeudun tietysti eri tavalla jos mennään esimerkiksi laskemaan mäkeä, silloin päältäni saattaa löytää myös toppahousut...

Millainen tyyli teillä on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3