Sivut

keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Satumaisia hetkiä pandojen kanssa

Yhteistyössä Tactic Games


Pojat saivat ihanan panda-paketin Tactic Gamesilta. Tacticilta on ilmestynyt kokonainen Panda Stars-tuoteperhe, johon kuuluu kahden satukirjan lisäksi pehmoleluja, lautapeli, palapelejä ja tehtäväkirjoja. Tuoteperhe perustuu satukirjoihin, joissa pääsee tutustumaan pandoihin paremmin.

Ollaan luettu satukirjat moneen kertaan ja poikien mielestä on erityisen kiva, että kirjoissa seikkailevat pandat ovat heillä myös pehmoleluina. Satu ikäänkuin herää eloon! Pandoilla on nimet, joita me käytetään myös lautapeliä pelatessamme tai puuhakirjojen tehtäviä tehdessämme. Tarina jatkuu tällä tavalla kirjojenkin ulkopuolella.


Uusi ystävä ja Pikkupandat päiväkodissa -satukirjoja luetaan usein ja pandat ovat päässeet myös poikien mukaan dagikseen. Pojat katselevat kirjoja itsekseen, näyttävät ja kertovat. Sen lisäksi me luetaan lapsille päivittäin ainakin iltasatu ellei ehditä muuta. Pandasadut ovat juuri sopivan pituisia esimerkiksi juurikin iltasaduiksi.

Kirjoissa tulee hyvin tarinan kautta esille erilaiset tunteet, joita ollaan mietitty lukemisen ohella. Pojille on myös herännyt saduista erilaisia oivalluksia. Ystävyys, erilaisuus, yhdessä leikkiminen, jännittäminen... Tuoteperhe satujen ympärillä on mielestäni kiva ja kuten jo sanoin, elävöittää koko tarinaa!

Luetteko te lapsille paljon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3