Sivut

torstai 15. tammikuuta 2015

Taaperoiden talvikengät

yhteistyössä Crocs

Mietin todella pitkään mitkä talvikengät olisi hyvät pojille. Meni kauan ennen kuin kumpikaan suostui kävelemään ulkona kengillä, mutta nyt meno on jo aika varmaa. Otin stressiä siitä mikä olisi varmasti lapsen jalalle paras ja tukisi hyvin. Googlasin, luin käyttökokemuksia ja kokeilin pieneen jalkaan kaupassa erilaisia kenkiä. Onneksi törmäsin erään blogin kautta Crocsin kenkiin. Syksyllä ostin pojille Crocsin ihanat kumisaappaat, joista tykkään kovasti. Olikin mahtava juttu päästä tekemään Crocsin kanssa yhteistyötä, minkä ansiosta sain pojille talvikengät testiin.  Ei tarvinnut enää vaivata päätä jatkuvalla kenkäpohdiskelulla.


Tärkeinä seikkoina pidin sitä miten kenkä istuu jalkaan ja miten kävely onnistuu, vedenpitävyys, lämpöisyys, helppo pitää puhtaana ja osaltaan tietysti myös ulkonäkö. Valitsin monista eri vaihtoehdoista tummansiniset Kid´s Crocs ColorLite Boot -saappaat koossa 22-23. Poikien jalankoko on nyt n.22. Koko on juuri hyvä, pysyy kunnolla jalassa ja tarpeen tullen mahduttaa myös villasukan. Saappaiden sisäpuolella on ihanan pehmeä ja lämmin karva. Me ollaan käytetty kenkiä nyt kuukauden verran päivittäin ja olen tosi tyytyväinen.

+ jalat pysyvät lämpiminä ja kuivina
+ saappaat pysyvät hyvin jalassa
+ helpot laittaa jalkaan
+ kävely sujuu hyvin
+ lika on helppo pyyhkiä pois 

Epäilin hetken voiko kenkä oikeasti pysyä vauhdikkaan taaperon jalassa vain sivussa olevalla tarrakiinnityksellä, mutta kyllä se pysyy! Toisinaan saapas kylläkin saattaa lentää esim.rattaissa istuessa, kun saappaanheitto on tällä hetkellä poikien lempileikki...

Theo oliivinvihreässä ja Jimi vaaleansinisessä puvussa
 Me näytetään peukkua, kiitos Crocs! 

Onko teillä kokemusta Crocsin kengistä?     

14 kommenttia:

 1. Ainut iso miinus noissa on vääränlainen pohjallinen lapsen jalalle! Sehän ei ole tasapaksu vaan korotettu kantapäästä...kannattaa harkita pohjallisen vaihtamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos näin on, niin tosiaan korotettu pohjallinen pois...

   Poista
  2. Yleinen ohjeistus taitaa olla juurikin tasapaksu pohjallinen lapselle, mutta siihenkin on eri näkökulmia :) Kysyin asiaa parista eri kenkäliikkeestä ja siellä sanottiin kyseisen kengän pohjallisesta ja kengästä, että se vaikuttaa juuri hyvältä. Pohjallinen on joustava ja kulkee lapsen askelluksessa mukana jakaen painon tasaisesti. Tässäkin asiassa kukin saa tehdä omat valintansa :) Niin kauan kun poikien kävely ja askellus näyttää hyvältä niin olen tyytyväinen! Toki joillekin sopii yksi malli ja toisille toinen...

   Poista
  3. Mekin toki saatiin kenkäkaupoista hyvät perustelut,mutta luotin meidän fyssarin mielipiteeseen ;)

   Poista
  4. En kans ymmärrä kuinka äidit menee siihen vipuun, että "kenkäkauppiaalta kysyin". Hyvin harvoin kenkäkauppiaat edes tietää minkälainen on hyvä kenkä! Kannattaa kysyä fysioterapeutilta tai jalkaterapeutilta.

   Poista
  5. Tarkoituksena oli vinkata omaa kokemusta,ei loukata. Kun se pienten kenkien metsästys on välillä aika stressaavaa niinkuin kirjoitit :)

   Poista
 2. Meillä on esikoisella noi ruskeena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, olisin myös ottanut ruskeana, mutta silloin oli juuri meidän koossa loppu :/ Ootko tykännyt? :)

   Poista
  2. Joo kyllä ollaan tykätty :)

   Poista
 3. Meidän 1,5vllä on Crocsin Kids' Crocband kengät :) Helppo laittaa jalkaan ja pysyy menossa mukana vaikka välillä konttaisikin. Jalat on pysyneet lämpöisinä ja kuivina kun pinta ei ime loskakeleilläkään vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Pohdin crocbandejakin, mutta päädyin näihin, kun oli mielestäni kivemmat värit saatavilla :)

   Poista
 4. Meillä samat kengät ruskeina pojalla ja on olleet hyvät! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3