Sivut

maanantai 14. maaliskuuta 2022

Hääilta Långvikissa ja juhlatilan vaihtaminen

Olimme viime viikolla juhlapaikkamme Långvikin järjestämässä hääillassa. Saimme maistella herkullisia ruokia, joista kokosimme häämenumme. Jesselle oli heti selvää mitä otetaan ja hän teki kirjaukset ruokiin liittyen.

Hääkakku yllätti, sillä menemme yllättävän yksinkertaisella. Kuvittelin aina haluavani suuren ja näyttävän hääkakun, mutta päädyimme todella herkulliseen ja yksinkertaisen kauniiseen. Maku on makea, mutta raikas. Jesse päätti pääruoat ja minä jälkiruoan, olemme omilla vahvuusalueillamme!

Hääillassa tapahtui odottamatonkin asia, nimittäin vaihdoimme juhlatilaa! Meille oli alunperin varattu Merikabinetti, johon mahtuu 60 henkilöä. Tilana se on intiimi, tunnelmallinen ja hyvin koristeltavissa.

Långvikin hovimestari kuitenkin puhui "päätilasta" niin inspiroivasti, että mielenkiintomme heräsi. Olin myyty viimeistään siinä vaiheessa, kun kuulin ettei budjetti nousisikaan Merikabinettiin verrattuna mitenkään mahdottomasti. 


Vietämme häitämme Scandinavian Grillissä, joka on aivan mielettömän kaunis tila. Isot ikkunat merelle päin, marmorilattia, paljon tilaa, suora pääsy terassille, buffet samassa tilassa, hyvin tilaa bändille ja tanssilattialle sekä kuvausseinälle yms. 

En voisi olla onnellisempi! 

Juhlatilan vaihtamisen myötä täytyy vielä pohtia kukkatilauksen mahdollinen päivittäminen, sillä pöytiä tulee muutama lisää. Koristelut sen sijaan jäävät aika minimiin, sillä tila on itsessään jo niin upea kaikkine yksityiskohtineen. 

Hääilta vastasi moneen kysymykseemme. Parasta, kun pääsee katsomaan tilaa, näkee esimerkkikattauksia, saa maistella menuita ja pääsee virittäytymään vähän jo häätunnelmaan. Olimme hääillassa Jessen ja äitini kanssa ja se oli ihana pieni irtiotto arjesta. Hyvin olisi tosin voinut jatkaa iltaa kylpyläosastolle ;) 

Seuraavana häiden To do -listalla on hääkutsujen tilaaminen ja lähettäminen! 🖤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3