Sivut

maanantai 20. tammikuuta 2014

SkipHop Versa

Vihdoinkin meillä on ihan oikea hoitolaukku.

Musta, tyylikäs, käytännöllinen, tilava, kelpaa myös Jesselle eikä ole mikään superkallis.

Tilasin Versan lastenverkkokauppa.fi:stä ja se saapui noin viikossa.

Etsin pitkään sitä oikeaa laukkua. Meillä oli käytössä hoitolaukkuna aikaisemmin ihan normaali käsilaukku (siitä lisää tässä *klik* postauksessa). Siinä oli hankalaa ja ärsyttävää, kun kaikki oli sekaisin eikä mitään löytänyt ilman penkomista.


Versa-hoitolaukussa on neljä isoa taskua laukun sisäpuolella, joihin saa kivasti kaiken järjestykseen. Ulkopuolella on myös taskuja, joissa meillä säilytetään mm.poikien tuttipulloja. Laukun keskellä kulkee vetoketju, jonka avaamalla saa 20% lisätilaa laukkuun. Meillä se on auki, koska tavaraa kahdelle vauvalle on sen verran paljon. Laukkuun mahtuu hyvin kahden vauvan ja välillä jopa maman tavarat.

Ehkä parasta laukussa on pikakiinnikkeet, joilla laukun saa kiinnitettyä mihin tahansa vaunuihin. Olkahihna on sen pituinen, että se riittää juuri ja juuri meidän työntöaisaan, mutta pikakiinnikkeiden ansiosta laukun kiinnittäminen on todella helppoa eikä olkahihnaa tarvitse säätää jatkuvasti!


Laukussa tuli mukana vaipanvaihtoalusta. Laukku on musta, kultaisilla vetoketjuilla ym.yksityiskohdilla, mutta sisäpuolelta kauniin turkoosi, jotta tavaroiden löytäminen on helpompaa.

Katsottuani esittelyvideon kyseisestä laukusta, päätös oli tehty (löytyy googlettamalla). Video havainnollisti hyvin millainen laukku on käytännössä ja mitä ominaisuuksia siitä löytyy. Versa on ollut käytössä nyt muutaman päivän ja se on ihana! xxxx

10 kommenttia:

  1. Itse ostin hoitolaukun, jossa oli kyllä taskuja sen sellaista ja kiinnitys vaunuun, mutta valkoinen väri ei ollut kiva juttu :D kyllästyin hoitolaukun ilmeeseen ja jotenki se oli tylsä... Sitten tässä pari viikkoa netanttilan alesta löysin unelmien laukun! Se oli siis ihan tavallinen laukku, jossa sisällä tilanjakaja, sisätasku vetoketjulla ja kaksi pienempää taskua :) Sinne mahtuu meijän kaikki tavarat hyvin ja on kivan näkönen ;) Toi sun laukku on myös nätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, mä mietin myös valkoista, mutta totesin, ettei pysyisi kauaa valkoisena! ;) Kiva, että löysit laukun! :) Ei aina tarvitse olla juuri hoitolaukun nimeä kantava laukku, hyvin toimii jotkut tavallisetkin laukut :)

      Poista
  2. Tosi nätti laukku! Oliko kovin kallis?

    Heh taitaa olla muuten ihan totta et raskausaikana näkee kummallisia unia kun viime yönä näin sellasta unta, että sulla oli täällä blogissa postaus missä pyysit apua lukijoilta roskapussien ulos viemiseen :D mä sit tietty reippaana lukijana tulin sun kanssa kantaan kymmeniä roskapusseja ulos teidän asunnosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Tykkään! Oli aika kallis, 70€...

      Haha, ihana! :D Olet kyllä supermahtava ja avulias lukija ;) Kiitos avusta ;D

      Poista
  3. Mä oon ihan mainostuksen uhri ja laitoin heti samanlaisen hoitolaukun tilaukseen. Esikoisen kanssa oli jo vaikeuksia löytää sopivan isoa kassia, kun puklailevalle vauvalle piti olla paljon varavaatetta. Ja oon jo ihmetellyt mihin mahtuisi kahden (kolmen) vaipat ym. tavarat. Kiitos vinkistä!
    Toi Nappy itkuhälytinkin vaikutti myös kätevältä ja ihanan pieneltä. Harmi, että meillä on Windows-puhelimet niin ei käy. Mies myös elektroniikkasuunnittelijana protestoi Nappyn mainoslauseita, että on tainnut kantamassa mennä jalat ja metrit sekaisin tai sitten laite ei täytä jotain (turva)standardeja. No, esikoisen kanssa Cobra radiopuhelimet osoittautuivat tosi loistavaksi niin kantaman, akkujen keston kuin luotettavuuden suhteen joten niillä pärjätään nytkin. -Timmutar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin! :D On kyllä todella kiva laukku. Oletko tykännyt? :) Meillä mahtuu hyvin poikien ja mun tavarat laukkuun.

      Nabby on kätevä ja meillä päivittäin käytössä. Oho, mielenkiintoista kuulla!

      Poista
  4. Kiva tuo kassi! Itsekin etsin hoitolaukkua ja olin päätynyt tuohon samaiseen kassiin. Meinasin jo tilata sen Amazonin kautta, kunnese kävin paikallisesssa liikkeessä kokeilemassa. Jotenkin petyin ettei kassi ollutkaan niin iso kuin kuvittelin.. Tosin meillä kassin pitää riittää kolmelle pienelle ja heidän tavaroilleen.. Kaksosille riittäisi, mutta tuo esikoinenkin kun on vielä :D No Skip Hoppia meille tulee kuitenkin ;)

    Anonyymille; kassi on kotimaan kaupoissa ja verkkokaupoissa noin 85e

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on Raila! :) Mä katsoin siitä esittelyvideon ja se vakuutti. Kaksosille ja äidille riittää hyvin. Pidän laukun sivuvetoketjun auki, että saa koko tilan käyttöön. Hyvä, että löysit kuitenkin teille sopivan laukun :) Olen tykännyt SkipHopista!

      Joo aika yleinen hinta on reilu 80€, mutta vertailin nettikauppoja ja löysin lastenverkkokaupasta hintaan 70€ :)

      Poista
  5. Onpa näppärä! Kyllä kelpais meillekin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3