Sivut

torstai 24. huhtikuuta 2014

Vauhdilla mennään

Laitetaas nyt meidän viime viikkojen kuulumisia. Olen luonnostellut postauksia mm.unikoulusta ja poikien yökyläilyistä, mutta sitä ennen ihan perinteinen kuulumispostaus.


Meille kuuluu hyvää. Arki on muuttunut uudella tapaa raskaaksi, kun kaksi vauhtivintiötä sinkoilee eri suuntiin, nousee ylös ja useimmiten myös kopsahtaa alas. Kyllä - täällä noustaan seisomaan! 

En osannut odottaa sitä, koska pojat eivät vielä istu ja sen tiimoilta saatiin ensi viikolle aika fysioterapiaan (kontrollissa lääkäri kiinnitti huomiota siihen, kun pojat eivät vielä istu ilman tukea. Tarkistetaan, ettei kyse ole viivästymästä tms.). Jimi hakeutuu aktiivisesti istuma-asentoon ja Theo istuu todella jämäkästi hieman tuettuna, mutta suojaheijasteita ei ole kummallakaan ollenkaan. Jos nojaa sivulle tai taakse vähääkään, niin siitä muksahdetaan ihan suorilta lattiaan. No, ensi viikolla fyssari saa taas katsoa miltä poikien meno näyttää. En kuitenkaan osaa olla lainkaan huolissani, koska pojat menevät todella näppärästi eteenpäin, kiipeilevät, harjoittelevat uusia taitoja ja näyttävät oikein hyvinvoivilta.

Kiirettä pitää. Nyt viimeistään ymmärrän sen, kun varoiteltiin kahdesta eri suuntiin sinkoilevista termiiteistä... Ehkä hieman liioiteltuna. Pojat tutkivat kaikkea, kuten asiaan kuuluu. Ollaan nostettu pois kaikki pojille vaarallinen eikä enää pidetä esteitä missään. Se vähensi kiinnostusta ja nykyään pistorasiatkin saa olla ihan rauhassa, ne on ihan tylsiä ja nähtyjä jo ;) 

Sunnuntaina täytin 24 vuotta ja sitä juhlistettiin kavereiden kanssa meillä lauantaina. Ilta oli hauska, mutta sunnuntaina heikotti ja väsytti sen verran, että nyt on taas juhlat juhlittu omalta osaltani pitkäksi aikaa, heh. Sunnuntaina oli poikien 10 kk (8kk)-päivä ja sen kunniaksi molemmat nousivat ensimmäistä kertaa seisomaan pöytää vasten. Eilen Jimi otti kolme huteraa askelta sohvasta kiinni pitäen ja äsken sama toistui ennen päikkäreitä. Jestas! Maanantaina läheisimmät tuli kahville ja pojat sai leikkiseuraa serkuistaan.   Oli kiva pidennetty pääsiäisviikonloppu, kun Jesse oli kotona perjantaista maanantaihin. Tehtiin vaikka mitä, sää oli ihana ja nähtiin sukulaisia. Pojille tuli viikonloppuna flunssa ja pientä yskää on edelleen. Onneksi se ei ole pahemmin vaikuttanut yöuniin eikä yleisolemukseen muutenkaan.

Tulevana viikonloppuna käydään yhdessä vaunulenkillä ja markkinoilla. xxxx

Mitä te teette viikonloppuna?

6 kommenttia:

 1. Missä on markkinat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Espoon keskuksessa :) Espoon keskuksen suurmarkkinat 26.4.2014

   Poista
 2. Paljon onnea sinulle! :) Kyllä on teidän poitsut niin suloisia! :D

  VastaaPoista
 3. huh, voin vaan yrittää kuvitella millasta on kahden pystyyn nousevan vahtiminen :D mut hienoahan se on, että kehittyy noin hienosti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3