Sivut

torstai 28. elokuuta 2014

KG Design MOLN

Yhteistyössä Kidspotin ja KG Designin kanssa 

Sain yhteistyön kautta kaksi paljon kehuttua KG Design MOLN -pilvitablettia. Valitsin pojille monen ihanan mallin ja värin joukosta kaksi harmaata pilveä. Pilvitablettia on saatavilla valkoisena, mustana, vaaleanpunaisena, vaaleansinisenä sekä uutuusvärit harmaa ja aqua.
Silikoninen pöytätabletti on kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis. Silikonipinnan ansiosta se ei pääse liukumaan pöydällä. Tabletti on helppo pyyhkäistä puhtaaksi kostealla rätillä. Sen voi pestä myös astianpesukoneessa, mutta meillä ei ole ollut vielä tarvetta sille.

Meillä on nyt viikon ruokailujen verran käyttökokemusta tableteista. Pojat kiinnostuivat pilvistä saman tien, kun näkivät ne edessään. Tällä hetkellä meillä on menossa se vaihe, kun kaikki heitetään lattialle ja äiti nostaa. En siis yllättynyt, kun myös pilvet lensivät lattialle muutamassa sekunnissa. Onneksi pilvi on kevyt eikä millään tavalla vahingoita tai vahingoitu lukuisista heittelyistä huolimatta. Pienten tihulaisteni käsittelyssä pilvitabletit ajaa asiansa kunnolla vasta sitten, kun tästä vaiheesta on päästy. Sormiruokailussa tabletti saa kuitenkin olla suht rauhassa, kun pienet keskittyvät sen päällä oleviin eväisiin ;)


Pilvitabletti on ihana enkä malta odottaa sitä aikaa, kun se saa olla suojaamassa pöytää kauemmin kuin kaksi sekuntia kerrallaan. Meille on kotiutumassa tänään tai huomenna uusi valkoinen ruokapöytä ja olisin mieluusti kuvannut tabletit siinä, mutta nyt piti tyytyä vanhaan. xxxx

Mitä tykkäätte näistä suloisista pilvistä? 

Teille olisi etukoodi: saatte KG Design -tuotteista 10% alennuksen heidän verkkokaupastaan ajalla 31.8.-2.9.2014 koodilla MAMA (isot kirjaimet)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3