Sivut

tiistai 12. elokuuta 2014

Liikkumisen iloa

Toteutin viime viikolla pitkäaikaisen "haaveeni" ja liityin kuntokeskuksen jäseneksi! Valitsin Lady Fitneksen, koska se on meitä lähimpänä ja olen töissä samassa rakennuksessa, ryhmäliikuntaosio on monipuolinen ja paikka vaikutti kivalta. Siellä on myös lapsiparkki, tosin vasta 1,5-vuotiaasta eteenpäin.

Olen aina ollut urheilullinen ja harrastin pesäpalloa aktiivisesti 10 vuotta. Lopetin sen haikein mielin lukioikäisenä joukkueemme hajotessa. Sen jälkeen olen satunnaisesti käynyt treeneissä, mutta säännöllistä liikuntaa en ole sen kummemmin harrastanut. Raskausaika ja vuodelepo vaikutti tietysti radikaalisti kroppaan ja peruskuntoon. Pikkuhiljaa sektion jälkeen kunto koheni päivittäisten vaunulenkkien myötä. Olin omasta mielestäni ihan hyvässä kunnossa poikien ollessa 6 kuukautta. Sitten tuli pahin yöhuutokausi ja elettiin kuin sumussa. Syöminen oli epäsäännöllistä ja herkuttelin liikaa. "Kahvin kanssa pari keksiä" yms... Paino on kaikesta huolimatta aikalailla sama kuin ennen raskautta, mutta lihasten tilalle on tullut rasvaa ja kaipaan kiinteyttä. 
 
Kesän aikana syttyi palo päästä liikkumaan ja tuntea itseni taas "omaksi itsekseni". Puhuin Jesselle salijäsenyydestä aika ajoin ja siinä vaiheessa, kun asia tuli myös uniini päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja menin käymään Lady Fitneksessä.

Innostuin mielettömästi ja liityin mukaan.   

Kävin viime viikolla kolmella eri tunnilla: fitball, zumba ja body balance. Hymyilin koko tunnin treenin ajan, koska fiilis oli niin kertakaikkisen mahtava. En pystynyt ihan kaikkeen, mutta selviydyin omasta mielestäni hyvin siihen nähden mistä lähden liikkeelle. Jesse sanoi viikonloppuna, että on mielellään poikien kanssa, kun haluan mennä treenaamaan. Olen kuulemma paljon pirteämpi ja energisempi nyt ja se on totta! Tulen kirjoittamaan treenailustani ja KKK-projektistani "kohti kiinteämpää kroppaa", mutta mitään fitness-blogia tästä ei tule, älkää pelätkö ;) 

Myönnettäköön, että olen välineurheilija ja mitä pinkimpi, sen parempi. Olematon urheiluvaatepuoli sai siis kaivattua täydennystä sunnuntaisella ostosreissulla. Ostin salikengät, urheilukassin, muutaman topin, hupparin, urheilurintsikat, sukkia ja treenihousut. Onneksi oli vielä aleja ;) En malta odottaa, että pääsen tänään käyttämään uusia vaatteitani eli menetelmä selvästi toimii. Tänään menen fitball-tunnille ja pojat pääsevät illaksi mummilaan leikkimään, koska treenin jälkeen me kasataan huonekaluja. xxxx

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Siis apua. Mun yksi tekstiviestin tekstistä liittyi tähän kommenttiin. Noh onneksi ei ollu mtn salamyhkästä :D tarkoitus oli siis jakaa vaan omat mietteet salibtreenistä, ei meidän poikien kasvusta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. otetaas uusiksi..

   Jeei. Tiedän tuon tunteen. Kuopuksen jälkeen alotin kans salilla käymisen. Välillä treenasin jopa 4kertaa viikossa. Kyllä sen ajan saa sumplittua vaikka perheellinen onkin. Meilläkin 2lasta, silloin molemmilla 3vuorotyö, mies pelas lätkää 3-4kertaa viikossa ja kävi salilla sen 3-4kertaa viikossa :) nyt kun meille on tulossa kaksoset(tod. näk. ensi viikolla<3) odotan jo toipumista ja sitä että pääsen kuntosalille. Salilla missä ite käyn on äitilapsi jumppia sekä lapsiparkki :))

   Poista
  2. Hih, ei haittaa! Itsekin räpelöin välillä jos luen puhelimella blogeja :D

   Mutta joo, oon huomannut myös sen että kyllä treenin saa johonkin väliin mahtumaan. Mä tykkään mennä salille silloin, kun pojat menee tokille päikyille. On Jessellekin vähän helpompaa :) Tekee ihmeitä, kun pääsee hetkeksi treenaamaan ja kotiin palatessa onkin kuin uusi ihminen ;D Mulla ainakin näin!

   Jännät paikat teillä! Niin ihanaa<3 Jännäilen itekin täällä! Paljon tsemppiä loppumetreille Sanna! <3

   Poista
 3. Kivaa jos täältä voi jatkossa lukea myös vähän treenailusta! :) Eli aihe on enempi kuin tervetullut. Itsekin ootan ihan innolla että pääsen kunnolla treenaamaan kun kuopus syntyy ja olen palautunut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät! :) Ymmärrän, muistan miten kiva oli päästä jo pelkästään vaunuilemaankin :D

   Poista

Kiitos kommentista! <3