Sivut

maanantai 20. lokakuuta 2014

Piristystä sisustukseen

Innostuin eilen lähtemään sisustusostoksille sisällä vietetyn viikonlopun päätteeksi. Budjetti oli minimaalinen ja etenkin huonekalujen kohdalla tyydyin tällä kertaa vain haaveilemaan. Onnistuin silti tekemään huippulöytöjä, joilla sain kotia freesattua. Pienillä jutuilla saa paljon aikaan! Ihan kuin vaatetuksessa, myös sisustuksessa kuljen vuodenaikojen mukaan. Keväällä ja kesällä ihanan kevyttä, vaaleaa ja pastellista. Syksyllä ja talvella tummempaa ja pehmeämpää.
Kävin ensin kirpparilla, jonka jälkeen Kodin1. Olen ihastunut Kodin1:een; siellä on kaikkea ihanaa ja meidäntyylistä, usein hyviä tarjouksia ja kaikki sieltä ostamani on kestänyt tähän mennessä erinomaisesti. Yksi lemppareista on Anno-merkki. Annon mustavalkoiset ja harmaavalk. astiat sopisi meille hyvin.

Peruspohja sisustuksessa pysyy meillä samana. Muutosta saa jo verhojen, koristetyynyjen ja pienten koriste-esineiden vaihtamisella. Ihastuin mustavalkoiseen salmiakkikuvioon. Ostin sitä kuosia verhon, tyynynpäällisen ja kolme käsipyyhettä. Sen lisäksi ostin muutaman lasisen astian keittiöön, Vallilan keittiöliinoja ja koristetimantteja. Suurin muutos tapahtui tällä kertaa olohuoneessa, jonne laitoin uudet salmiakkikuviot.

verho tarjouksessa 10€, tyynynpäällinen 9,95€
Tilasin Hobbaloilta Vallilan pöytätarjottimen, verhot poikien huoneeseen ja maton. Pari päivää täytyy odottaa, että pääsen hakemaan tuotteet. Pikkuhiljaa pikkuhiljaa, vaikka täysin valmista meillä tuskin tulee ikinä olemaan ;) Poikien huoneeseen laitettava Photowallilta tullut tapetti on muuten työlistalla kärjessä. Se piti laittaa jo tiistaina, mutta tulikin se sairaalareissu.
Iltavuoron jälkeen on ihana mennä saunan kautta nukkumaan, öitä! xxxx

6 kommenttia:

 1. Hiljaa hyvä tulee! Vähitellen sisustaessa tuleekin tehtyä parempia ratkaisuja, eikä tule impusiivisia ostoksia, jotka jo vuoden päästä harmittavat!

  VastaaPoista
 2. Teiän koti on kyllä niin ihana ja kaunis :) <3 t. Kade!!

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva no verhot, mistä ne on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huippulöytö! Kodin1, just ostettu ja oli alessa 10€ :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3