Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

throwback: Joulu 2013

Viime joulu oli puolivuotiaiden Jimin ja Theon ensimmäinen. Otin joulukorttikuvat pojista vain noin viikko ennen joulua (tänä vuonna sentään ehdin ajoissa). Pojat eivät vielä istuneet, joten jouduin tyytymään makuulla otettuihin kuviin. Oli vaikea saada molempia katsomaan kameraan. Kivat kuvat sain silti otettua ja nyt niitä on ihana katsella, kun en millään tajua, että omat kullat on joskus olleet niin pieniä.


Vietettiin joulua meidän molempien vanhempien luona. Aamupäivällä käytiin syömässä riisipuuroa mummilassa eli vanhemmillani. Iltapäivä ja alkuilta vietettiin mummolassa eli Jessen vanhemmilla. Kuuden aikaan mentiin takaisin mummilaan, jossa oltiin loppuilta. Aikamoista liikehdintää oli koko päivän, mutta se ei vaikuttanut joulutunnelmaan. Välimatka, kun oli vain alle kilometrin. Jimi ja Theo eivät juuri ymmärtäneet joulusta, lahjapaperit oli parasta. Oli helppoa, kun päivärytmin kanssa ei tarvinnut olla niin tarkka kuin nyt. Illalla lähdettiin vasta kymmenen aikaan kotiin ja laitettiin pojat nukkuvina suoraan sänkyyn. 

Välipäivät rentoiltiin, käytiin pitkillä vaunulenkeillä mutaisessa ja lumettomassa keskuspuistossa, oltiin sekä kotona että molempien vanhempien luona ja nautittiin yhdessäolosta. Kaikenkaikkiaan oli ihana ja ikimuistoinen joulu. Tästä joulusta tulee varmasti vähintään yhtä ihana! xxxx

Missä tunnelmissa te vietitte viime joulun?

2 kommenttia:

  1. Ihanat pienet! <3 me oltiin viime joulu T:n vanhemmilla ilta ja mun vanhemmilla päivä. Nyt ollaan sitten mun vanhemmilla ilta :) apua ens jouluna meilläkin on pikku herra mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli niin pieniä... :) Meillä ollaan oltu samalla tavalla joka joulu, vaihdellaan paikkaa :D Ihanaa, ens jouluna Daniel mukana <3

      Poista

Kiitos kommentista! <3