Sivut

perjantai 12. joulukuuta 2014

Viron reissu

Ette arvaakaan; meillä on tietokone ja meidän molempien puhelimet rikki "pienen" taaperovahingon takia. Tätä kirjoittaessani näen vain sinisen eri sävyjä ja kuvien lataamiseen menee tunteja. Bloggaajan painajainen! Iphonen näyttö on rikki, kamera ja lukitusnäppäin ei toimi ja kaikista appseista heitetään ulos parin sekunnin jälkeen, argh! Toivotaan, että saadaan edes jotain kotivakuutuksesta takaisin, koska on aika kallis lysti uusia kaikki kerralla... Huomaa miten on tottunut älypuhelimeen, kun on kamera ja netti matkassa jatkuvasti. Nyt en ole päässyt ikuistamaan lainkaan sellaisia "tilannekuvia". Peukut pystyssä myönteisen vakuutuspäätöksen suhteen!

Virossa puhelin onneksi toimi ja sain otettua kuvia. Siellä oli ihan mielettömän hauskaa! Syötiin hyvin, shoppailtiin, kierrettiin joulutorilla, kahviteltiin, käytiin hoidoissa ja nautittiin olosta. Lauantaina meille oli varattu kokovartalohieronnat. Se oli ensimmäinen kertani hieronnassa eikä todellakaan jää viimeiseksi. Ihanaa luksusta, kun nautin kovasti jo Jessen antamasta 5 min hieronnasta, niin voitte kuvitella miltä ammattilaisen 50 minuuttia tuntui. Aah. Kävin myös värjäyttämässä kulmat ja ripset paikallisessa kauneushoitolassa. Lauantai-iltana käytiin tutustumassa yöelämään. Sunnuntaina jatkettiin kiertelyä ja kävin ihastelemassa joulutoria, kun muut olivat kampaajalla ja uudelleen hieronnassa. Ensi kerralla haluan ehdottomasti lähteä koko perheen kera reissuun, vaikka olikin ihana saada tällä kertaa keskittyä vain itseeni ja hyvään seuraan. xxxx

Käyttekö te usein Virossa?

2 kommenttia:

 1. Olen käynyt kerran Virossa kesäaikaan ja se on ihana maa! :) Ihmiset olivat ystävällisiä ja avuliaita ja sinne pitää ehdottomasti päästä uudelleen!

  Peukut vakuutusyhtiön suhteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, tykkään eniten just joulunaikaan ja kesäisin! :) Meille sattui kyllä tällä kertaa harmittavan paljon epäystävällisiä tyyppejä vastaan :/ Eniten juuri asiakaspalvelussa... Mutta muuten ei voi kuin kehua!
   Kiitos! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3