Sivut

perjantai 19. kesäkuuta 2015

Kaksikon 2v.lahjat

Jimi ja Theo saivat todella hienoja synttärilahjoja. Kaikki oli sellaisia, jotka tulee oikeasti tarpeeseen.  

Me ei olla ostettu pojille uusia leluja pitkään aikaan. Jotenkin on jämähdetty niihin vauvamaisempiin leluihin, vaikka monesti ollaan mietitty lelukorin sisällön päivittämistä. Vuosi sitten ekoilla synttäreillä saatiin ekat duplot ja niillä on leikitty paljon siitä lähtien. Nyt kokoelma kasvoi uusilla osilla. Duplojen lisäksi paketeista paljastui hiekkaleluja, puisia leikkiruokia, leikkikeittiövälineitä, puinen työkalusetti, äänikirja, kylpyleluja, pehmolelut ja puupalikoita tornien yms.rakentamiseen. Keittiövälineet sopii täydellisesti meidän lahjaksi ostamaan Brion leikkihellaan.


Kasvupyrähdyksen myötä toivottiin vaatteita ja niitä tuli aikamoinen kasa, kaikki juuri meidän tyylisiä. Näiden lisäksi vielä Fjällrävenin ihanat reput, lahjakortit Lindexiin, uimakellukkeet ja uimalasit, 2 Muumi-dvd:tä ja rahaa (isojen poikien sänkyjen hankintaan).


Me kaikki ollaan todella tykästytty uusiin juttuihin, koko viikko ollaan leikitty uusilla leluilla ihan innoissamme ja pojat tepastelleet cooleina uudet kuteet päällä!  

Millä teidän 2-vuotiaat leikkii?

6 kommenttia:

 1. Kivoja lahjoja :)

  Meidän kaksivuotiaat tytöt omistavat niin huonon keskittymiskyvyn, että tällä hetkellä en voi sanoa heidän leikkivän millään! :( Palikat kaadetaan, leikkiastiat levitetään, kirjat vedetään hyllystä ym. ja sitten villitsevät toisensa riehumaan. Ehkä se keskittymiskyky tästä kasvaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siitä! Vielä vähän aikaa sitten meilläkin oli duploilla leikkiminen pääasiassa heittelyä jne mutta yhtäkkiä molemmat hiffasivat miten niitä laitetaan päällekkäin ja meininki rauhoittui. Nopeasti oppivat, kunhan siitä vaiheesta päästään ;)

   Poista
  2. Siis osaavat kyllä! Ei ole siitä kiinni. Eivät vaan halua/ei kiinnosta. Mutta luultavasti aika korjaa senkin 😊

   Poista
 2. Duplot, parkkitalo ja pikkuautot, Viking Toys kulkuneuvot ja eläimet, lääkäri, kotileikki jne. Myös palapelit, muovailu, nuppitaulut ym. kiinnostaa kovasti. Meiltä löytyy tyttö 1v 9 kk. Hauskoja ja tarpeellisia lahjoja pojat saivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa samalta, parkkitalo on suosikkilelu meidän perhekerhossa! :)

   Poista
 3. Oi, olipas kaikkia kivoja lahjoja! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3