Sivut

perjantai 17. helmikuuta 2017

Ystävänpäivänä Helsingissä

Tiistaille oli paljon kivaa ohjelmaa. Lähdin heti aamusta Helsinkiin ja kävin Stockalla ostamassa muutaman Macin meikin, jonka jälkeen suuntasin Per:PR:n järjestämään keväiseen pop up -tapahtumaan. Söin lounasta ja tutustuin puutarhaan, sisustamiseen ja rakentamiseen liittyviin tuotteisiin. Sain mukaani muutaman jutun, joista ehdoton suosikkini on pieni kasvihuone yrteille. Voin näyttää sitä sitten, jos kun olen saanut jotain kasvamaan.

Tapahtuman jälkeen kiertelin keskustassa samalla juoden kahvia. Yksi lempiasioistani Helsingissä on kävellä ympäriinsä ja ihailla kauniita rakennuksia ja pieniä putiikkeja ja kahviloita. Aina jos Jesse kysyy mitä haluaisin tehdä treffeillä, niin vastaan "kävellä keskustassa käsi kädessä, juoda kahvia ja mennä syömään Iguanaan". Siitä on jo muodostunut meille sellainen juttu.


Ystävänpäivä näkyi kauppojen tarjouksissa, kahvilassa sai kahvin kanssa pullan, Forumissa jaettiin ihania sydänilmapalloja ja näyteikkunoissa oli teemaan sopivia koristeluja. Fiilistelen täysillä kaikkia teemapäiviä ja ystävänpäivän kunniaksi olin pukeutunut vaaleanpunaiseen takkiin, pinkkikimalteiseen paitaan ja kynnetkin olivat haaleanvaaleanpunaiset. Ostin Jimille, Theolle ja Jesselle pienet lahjat ja itselleni toin kotiin sydänilmapallon. Päivä Helsingissä oli todella onnistunut ja kaiken kruunasi upea keväinen sää. Ystävänpäivän iltana käytiin vielä setäni synttärikahveilla.

Hyvää viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3