Sivut

torstai 22. kesäkuuta 2017

Polttarit Airisto Spassa

Yhteistyössä Airisto Spa 

Vappuviikonloppuna oli tiedossa jotain spesiaalia, nimittäin ystäväni polttarit! Olen yksi kaasoista ja suunniteltiin polttareita kahden muun kaason kanssa pitkin kevättä. Ensin mietittiin paikkaa, teemaa, otettiin huomioon morsiamen toiveet ja isojen raamien ollessa selvillä, keskityttiin pieniin yksityiskohtiin (niitä tiedetään morsiamen arvostavan).


Polttarit alkoi perjantaina kuuden aikaan, kun mentiin kaasojen kanssa yllättämään morsian. Oltiin sovittu morsiamen miehen kanssa, että he ovat kotona siihen aikaan. Yllätys meni ihan nappiin ja reaktio oli ikimuistoinen! Annettiin morsiamelle meidän laatima pakkauslista ja siideri käteen ja siitä kaikki lähti. Olin niin innoissani itsekin, että tärisin ja pidättelin kyyneliä. Mentiin yhden kaason lapsuudenkotiin, jossa syötiin sushia ja muita herkkuja ennen illan hemmotteluja. Käytiin saunassa, lakattiin kynnet ja laitoin morsiamelle kasvonaamion kynttilänvalossa rentouttavan musiikin soidessa taustalla.  Perjantaina meitä oli siis vain kaasot ja morsian ja ohjelmassa pelkkää rentoutumista ja yhdessäoloa.

Menin kotiin yöksi, jotta ehdin valmistautua seuraavaan päivään. Lauantaiaamuna meille tuli loput polttariporukasta ja valmisteltiin brunssia. Jokainen toi jotain ja pian odoteltiin ovensuussa jännityksellä morsiamen saapumista. Meillä oli kamerat ja kaikki valmiina, kun ovi avautui ja sisään tuli... Jesse. Oli ihan lähellä, ettei yllätys mennyt pilalle, mutta Jesse ehti juuri ennen morsiamen tuloa. Yllätys oli jälleen onnistunut ja morsianta odotti seilorit! Brunssiteemana oli seilori, joka liittyi vahvasti myös varsinaiseen polttarimääräänpäähän, joka sijaitsee saaristossa. Syötiin brunssiherkkuja, juteltiin ja jokainen sai kertoa mistä tuntee morsiamen. Jokainen sai laittaa itselleen kultaisen Team Bride -tatuoinnin ja jaettiin kaikille polttaripassit, joita sai koristella timanteilla ja helmillä. Oltiin hankittu passeihin timanttiavainnauhat. Polttaripassit oli mielestäni yksi kivoimpia yksityiskohtia! Muita yksityiskohtia olivat itsetehdyt etiketit skumppapulloihin, morsiamen kapteenilakin tuunaaminen timanttisella Bride to be -tekstillä, vihjekortit, kaikkien käyttöön tarkoitettu Beauty Bag -meikkilaatikko (olin siitä vastuussa ja kokosin sinne kynsilakkoja, huulipunia ja muita meikkejä, joita sai vapaasti käyttää) sekä morsiamelle tehty lahja, jossa oli meikkejä ja kasvonaamio.


Meillä oli käytössä äsken mainitut itsetehdyt vihjekortit, jotka paljasti seuraavan tekemisen/kohteen. Yksi vihjeistä annettiin brunssin jälkeen ja siinä näkyi meri ja purjeveneitä. Me lähdettiin meiltä kohti Paraista ja Airisto Spata. Oltiin varattu meille ihan mieletön paikka meren ääreltä. Olen käynyt morsiamen kanssa Airistolla kahdesti ja ihasteltiin silloin kyseistä paikkaa, joten se jäi mieleeni.  

Airisto Spa on yksityiskäyttöön vuokrattava iso paikka, jossa on tavallinen sauna, höyrysauna, isot suihkutilat ja pukuhuoneet, palju, uima-allas, kylpytynnyri, keittiö, oleskelutila ja iso "päätila" pitkillä pöydillä. Päätila on kokonaan lasitettu ja merinäköala on huikea. Paikan päältä löytyy kaikki tarvittava ruoanlaittoon, paljon kylmätilaa, jättimäinen tv, hyvät musiikkilaitteet, karaoke ja discopallo; siis ihan kaikki mitä vaan voi toivoa! Majoituttiin Span vieressä olevissa kahdessa tunnelmallisessa mökissä, jotka on vastikään pintaremontoitu. Mökit ylitti meidän odotukset, kuten myös Airisto Spa itsessään, joka teki omalta osaltaan polttareista unohtumattomat. Airisto Spassa on puitteet järjestää vaikka mitä ja ehdottomana ykkösenä on mieletön merinäköala.


 Alla olevat kuvat on Airisto Hill -mökeistä, joissa majoituimme: Oltiin Spassa kahden aikaan ja ohjelmassa oli ensimmäisenä paljussa rentoutumista. Me laitettiin kaasojen kanssa tarjolle hedelmiä, vaahtokarkkeja, patonkia ja pähkinöitä, mitä oli kiva napostella paljuilun lomassa. Tarjoiltiin alkumaljana raikas mimosa ja skoolattiin paljussa. Sää oli kylmä ja harmaa, mutta silti kaikki tuntui olevan täydellisesti. Meri, ystävät, palju, hyvä ruoka ja juoma!

Päivän mittaan meillä oli morsiussauna, laittautumista, illallinen ja muutama ohjelmanumero. Loppuillasta discopallo pyöri, kuunneltiin musiikkia, laulettiin ja syötiin snackseja. Yöllä oli kiva siirtyä mökkiin nukkumaan, kun se sijaitsi ihan vieressä. Sunnuntaiaamuna meillä oli vielä yksi ohjelmanumero brunssin lomassa ja käytiin saunassa. Oli haikeaa lähteä kotiin, kun koko viikonloppu oli ollut niin ihana. Polttariporukasta kaikki tunsivat toisensa ja jo pelkästään se toi lisää tunteikkuutta polttareihin, joista ei puuttunut naurua, iloa, kyyneliä eikä hauskanpitoa!  

Miten te olette 
viettäneet polttareita?

Airisto Spasta ja majoituksesta saatu alennusta blogin kautta       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3