Sivut

lauantai 29. syyskuuta 2018

Tällä viikolla olen... ^ tuotteet saatu 


..käynyt vaunulenkillä uusissa paikoissa. Helsingissä oli ihana kävellä meren äärellä.

--järjestänyt Ellenin vaatteet uudelleen ja ottanut pois pieneksi jääneet. Hän käyttää nyt merkistä riippuen kokoa 56-62cm. Eniten on 62cm vaatteita.

..nähnyt ystäviä joka päivä. Ollaan käyty kävelyllä ja kahviteltu.

..päättänyt ottaa kirppispaikan ensimmäistä kertaa myös omille vaatteilleni. Olen tähän asti myynyt vain lastenvaatteita, mutta nyt siivoan vaatehuoneestani pois kaiken ylimääräisen ja laitan myyntiin.

..ollut väsyneempi kuin aikoihin. Ellenillä on nenä tukossa ja se vaikuttaa mm. yöuniin. Hän viihtyy parhaiten sylissä ja nukkuu pätkissä, joten itse olen nukkunut vähemmän kuin normaalisti.

..kaivanut paksummat ulkovaatteet esiin. Pojat ovat vaihtaneet lippikset pipoihin ja lähteneet dagikseen sormikkaat käsissä. Olen ihastunut uudelleen viime vuonna ostamaani leopardikuvioiseen takkiini.

..ihastellut Ellenin saamia ristiäislahjoja (ja kuvannut ne postausta varten).

..vastannut viisivuotiaan kysymyksiin, kuten mitä taivaan takana on ja miksi meillä ei ole omaa koiraa.

..kuvannut paljon arkisia juttuja: puistoilua, pyöräretkeä, leikkimatolla leikkimistä. 


..imettänyt aika tarkalleen kolmen tunnin välein.

..missannut päiväunet. Olen joko ollut liikkeessä koko päivän tai Ellen ei ole antanut saumaa nukkua.

..lajitellut lelut uudelleen ja vaihdellut lastenhuoneen leluja alakertaan ja toisinpäin. Pojat kiinnostuvat vanhoista leluista, kun ne vaihtaa paikkaa.

..kuunnellut useamman kerran valitusta siitä, kun "ei oo mitään tekemistä". Joko se alkaa viisivuotiaana?! Onneksi sitä ongelmaa ei ole ulkona vaan siellä pojat viihtyvät todella hyvin.

..innostunut tauon jälkeen taas huulipunista.

..käynyt pitkästä aikaa ostoksilla. Pojat saivat hupparit ja pari kevyempää paitaa ja Ellen koon 68cm vaatteita. Itselleni löysin Zarasta mukavan neuleen alehintaan.

..herkutellut donitsilla.

..saanut ihanan lähetyksen ACO:lta. Paketissa oli vaippakakku, pehmopupu ja ACO:n uusia Mini Care -sarjan tuotteita. Vaippaihottumaspray on ihan mahtava!

..odottanut viikonloppua erityisen paljon ja meidän yhteisiä vapaapäiviä.

Mitä teidän viikkoon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3