Sivut

keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Inspiraatiota lastenjuhliin - esittelyssä Ellenin 1-vuotisjuhlat

Olen suunnitellut sekä poikien että Ellenin tulevia syntymäpäiväjuhlia. 

Pojat täyttävät 7 vuotta kesäkuussa ja Ellen 2 heinäkuussa. Juhlat tulevat varmasti olemaan pienemmät kuin normaalisti vallitsevan tilanteen takia eivätkä pojat pääse ainakaan vielä viettämään toivomiaan Hoplop -kaverisynttäreitä.

Yleensä meillä ei ole ollut kummoista teemaa juhlissa, ainoastaan tietyt värit ovat toistuneet koristeissa. Pojat ovat vuosien varrella saaneet toivomansa fantasiakakun ja meillä on ollut mm. Batman, Ryhmä Hau, paloauto ja Muumi -kakut.

Poikien juhlissa on vaaleansinisiä ja hopeisia koristeita ja Ellenillä vaaleanpunaisia ja ruusukultaisia. Värit voivat muuttua ja teemat tulla enemmän esille lasten kasvaessa ja toivoessa jotakin tiettyä.


Minulla on koristelaatikko, jonne säästän juhlista koristeet. Siellä on edelleen mm. babyshower -pompomit ja lasten ristiäisissä olleita koristeita. Rakastan erilaisia viirejä, pompomeja, tekstitauluja, bannereita, roikkuvia viuhkoja ja ilmapalloja. Niistä koostuu meidän juhlien koristepohja. Lisänä pienet yksityiskohdat, esimerkiksi tarjoilupöydässä olevat confetit, serpentiini tai timantit.

Ilmapallot olen hakenut Juhlamaailmasta. Ilmapallo-postaukseen pääset tästä.

Ellenin 1-vuotisjuhlissa oli paljon kukkia ja hempeitä sävyjä. Kakku ja cakepopsit tilattiin tapamme mukaan Cake o'Clockista ja muina tarjottavina oli mm. suolaisia piirakoita, karjalanpiirakoita ja munavoita, täytettyjä ruisnappeja, vaahtokarkkeja ja väreihin sopivia karkkeja, keksejä, suklaadipattuja mansikoita ja valkosuklaapäällysteisiä+tavallisia popcorneja.  


Lasten syntymäpäivillä on esillä vauvakirjat ja valokuvia kuluneesta vuodesta. Ellenin 1-vuotisjuhliin tilasin Ifolorilta "muistolappuja" , joihin jokainen vieraista sai kirjoittaa Ellenille. Laput on tallessa vauvakirjan välissä.  

Sain ihanan idean itsetehtyyn numerokukkaan Instagramista Nealta (@neannii). Ostin Ikeasta yksittäin myytäviä tekokukkia. Pohjana pitkä ruusu, jonka taitoin haluamaani muotoon ja kiinnitin siihen lyhyeksi leikattuja kukkia rautalangalla.

Kukasta tuli mielestäni todella kaunis ja se keräsi kehuja. Ostan kukkia muutaman lisää ja teen tälle vuodelle kakkosen. Innostuin siitä taiteilusta niin paljon, että tein meille viime vuonna myös kukkakranssit kuvia varten, siitä Ellen ei tosin pitänyt...   

Rakastan juhlien järjestämistä, koristeita, yksityiskohtien miettimistä ja itse juhlatunnelmaa!

Pidättekö te juhlien järjestämisestä? 
Kivoja juhlavinkkejä?  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3