Sivut

sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Olohuoneen seinän uusi sävy ja siihen sopivat julisteet


Remontti on edennyt siihen pisteeseen, että olen päässyt sisustamaan ja miettimään seinälle tulevia yksityiskohtia. 

Pintaremontin myötä haluttiin olohuoneeseen raikkaat seinät, vähemmän tavaraa esille ja yhtenäisempi kokonaisuus. Vanhat reiät paikattiin ja kaikki seinät maalattiin uudelleen. Mietittiin tarkkaan paikat peilille, julisteille ja perhekuville. 


Yhteistyö ruotsalaisen julisteverkkokaupan Desenion kanssa tuli juuri oikeaan saumaan! Rakastan julisteita ja Desenion monipuolisesta valikoimasta julisteita löytyy moneen eri tyyliin. Paperi on jämäkkää ja juliste pysyy kauniina myös säilytyksessä. 

Vaihtelen meidän julisteita samaan tapaan kuin sohvalla olevia koristetyynyjä: vuodenaikojen ja fiiliksen mukaan. Julisteilla voi helposti vaikuttaa koko huoneen tyyliin ja lisätä sen viimeisen silauksen.     

 Abstract Figures no1 & Soft Abstract Lines no1


Valitsin olohuoneeseen kaksi isoa julistetta uusi seinän sävy mielessäni. Inspiroiduin yksinkertaisuudesta, kauniista sävyistä ja tietynlaisesta linjakkuudesta. Meillä ei ole koskaan ollut abstraktijulisteita, joten halusin kokeilla niitä uuden ilmeen saaneeseen olohuoneeseemme. 

 Julisteet löytyvät nimillä Abstract Figures no1 (vas) ja Soft Abstract Lines no1 (oik). 

Kokonaisuutena seinä on ihana ja simppeli ja julisteet pääsevät oikeuksiinsa. Kehykset on kokoa 50x70cm. Desenion valikoimissa on julisteiden lisäksi erilaisia ripustustarvikkeita, kuten kehyksiä ja listoja. 

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Alakerran remontti jatkuu vielä osittain lattian ja listojen osalta, mutta seinä on valmis - ja ihana! 

Onko teillä julisteita seinillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3