Sivut

torstai 20. elokuuta 2020

REMONTTI: Ennen & jälkeen -kuvat


Laitoin eilen Instagramiin kuvat alakerran remontin eri vaiheista. En ollut tajunnutkaan kuinka moni odotti ennen&jälkeen -kuvia. 

Long story short: aloitettiin loppukeväästä alakerran pintaremontti. Se on ollut suunnitelmissa jo siitä asti, kun kuusi vuotta sitten muutettiin tänne. Koronalomautukseni aikana kaivattiin piristystä ja jotain kivaa projektia, joten päätettiin aloittaa kodin remontoiminen. 

Purettiin osa keittiön ja olohuoneen välisestä seinästä, jotta saatiin tila avarammaksi ja valoisammaksi. Maalattiin kaikki seinät olohuoneessa ja keittiössä. Osa Tikkurilan Höyry (maalarinvalkoinen) ja osa Laasti. 

Vaihdettiin vanha, loppuun kulunut mosaiikkiparketti vaaleaan laminaattiin. Laminaatti on Kymppilattiat Ariel tammilaminaatti. Uusittiin listat ja vaihdettiin olohuoneen isoimman seinän sisustusta. Haluttiin seinästä yksinkertainen ja selkeä. 

Ennen & jälkeen 


Olohuoneen yleisilme on nyt ihanan seesteinen ja yhtenevä. Se sopii paremmin yhteen alakerran vessan kanssa ja pikkuhiljaa koko koti näyttää enemmän meiltä.   

Seinän kaataminen ja lattian vaihtaminen muutti alakerran paljon valoisammaksi. Lattia ei enää näytä likaiselta ja tilaa vaikuttaa olevan paljon enemmän. 

Ollaan todella tyytyväisiä muutoksiin! Seuraavaksi jatkamme pienempien projektien parissa, kuten keittiön välitilan vaihtaminen ja kylpyhuoneen kaappien fiksaaminen uuteen järjestykseen. 

Mitä pidätte muutoksesta?

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3