Sivut

sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Halloween -tunnelmissa

Täällä ollaan oltu halloween -tunnelmissa tämä viikonloppu. Meillä on ollut kotona muutamia koristeita jo pari viikkoa, mutta halloween huipentui tähän viikonloppuun. 

Oltiin eilen ystäväperheen järjestämissä halloween -juhlissa. Oli tosi hauskaa, hienoja asuja ja herkulliset tarjoilut. Pojat lähtivät sieltä vielä illaksi koulukaverin juhliin, josta tulivat vasta kahdeksan aikaan kotiin. Ellenillä oli ollut niin rankka juhlinta, että hän nukahti jo seitsemän aikaan illalla.

Ellenillä oli sama luurankomekko kuin viime vuonna, ostettu H&M. Poikien asut ostettiin Lidlistä, ne toivottavasti mahtuu myös ensi vuonna. Lapset tosin tykkäävät leikkiä rooli- ja asuleikkejä muutenkin niin näille varmasti on muutakin käyttöä kuin vain halloweenina. Löysin itselleni pirunsarvet Lidlistä ja punaiset siivet lainasin lasten roolivaatteista!    


Ensi viikolla siirrytään marraskuuhun ja aloitan pikkuhiljaa joulukauteen valmistautumisen. Rakastan joulukoristeita, kodin laittamista, koristevaloja, kynttilöitä ja tunnelmallisia ruotsinkielisiä joululauluja. Lapset ovat onneksi yhtä innoissaan kuin minä! 

Marraskuussa on ihania menoja ja tekemistä, mm. toisen pojan nimipäivä (jota juhlitaan pienesti kahvittelujen merkeissä), työpaikan vuosijuhla, ystävän synttärit ja appivanhempien tupaantuliaiset. 

Vietättekö te halloweenia jotenkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3