Sivut

torstai 20. lokakuuta 2022

Raskas syksy

Syksy on mennyt hurjalla vauhdilla! Olen täyttänyt instagramiani hääkuvilla ja fiilistellyt vähän väliä häämatkaa ja Malediivien upeutta. Häät ja häämatka oli niin ihanat ja onnistuneet, onneksi meillä on paljon kuvia ja videopätkiä. Vielä olisi tarkoitus pitää hääilta sekä kaasoille ja bestmaneille että meidän perheille, joissa kilistellään ja katsotaan yhdessä hääkuvat. 

Syksy on ollut aika raskas, koska olen ollut pitkään sairaana. Olo on aaltoillut ja kun on luullut vihdoin olevansa terve, niin vointi onkin taas huonontunut. Tällä hetkellä on molemminpuolinen korvatulehdus, mikä ei tunnu menevän millään ohi. 

Sairastelu on verottanut jaksamista ja eniten ärsyttää se, kun mitään ei jaksa tehdä täydellä teholla. Inhoan puolikuntoisena olemista. 

Pojat ovat tällä hetkellä kotona syyslomalla. Ulkoilua, hyvää ruokaa, kotona oleilua ja pelejä. Vähän harmittaa, ettei heillä ole mitään sen kummempaa,  mutta ehkä läsnäolo ja kiireettömyys on tärkeintä. Viime viikonloppuna laitettiin kotiin halloween -koristeita. Meillä on perinteeksi muodostuneita koristeita, joiden lisäksi ostettiin muutama kurpitsalyhty.

Vietetään halloweenia ystäväperheen luona, jonne pukeudutaan asuihin. Meillä on valmiina vasta Ellenin luurankoasu, kun pojat eivät ole vielä osanneet päättää asujaan. Erilaiset juhlapyhät tuntuu lasten kanssa saavan uuden merkityksen. Viime vuonna kävin poikien kanssa viemässä kynttilät hautausmaalle Pyhäinpäivänä ja siitä tuli pojille niin tärkeää, että mennään myös tänä vuonna yhdessä.

xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3