Sivut

perjantai 9. elokuuta 2013

Mummilassa

Vietetään perjantai-iltaa poikien kanssa mummilassa eli mun vanhemmilla. Poikien eka mummilareissu :) Jessellä on vapaailta, mikä kuluu kavereiden kanssa futismatsissa. Meillä on käytössä "free pass" eli voi ottaa aikaa itselleen ja toinen on poikien kanssa sen aikaa, yleensä muutaman tunnin. Se on enemmän vitsijuttu, mutta toimii meillä. Jesse otti tänään free passin ja lupasi sen kunniaksi hoitaa huomisaamun hoidot yksin, joten tää mama saa nukkua pitkään huomenna! Luksusta. 



^ pojat oli reippaita lääkärissä, vaikka pistettiin kantapäähän. Äiti taisi olla enemmän rikki kuin pojat... (Jimi oli tuota mieltä verikokeesta ;D) 
Käytiin siis kontrollissa, kaikki on hienosti

Tällaiset pikaterkut nyt, palaan pidemmin viikonlopun aikana! Hauskaa perjantaita! xxxx

12 kommenttia:

  1. Voi mitä nappisilmiä <3
    Se kantapäiden pistely oli kyllä inhottavaa. :/ Se itku on niin lohdutonta, että itseäkin alkaa itkettää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3
      Niin on, meillä pojat ei onneksi itke sitä vaan lähinnä se on sellaista nyyhkytystä ja valitusta. Enemmän tuntuu harmittavan se jalan puristaminen, kun otetaan verta. Onneksi sitä ei tartte usein kokea!!

      Poista
  2. moikka! Eksyin tänne sun blogiin ihan sattumalta ja siis mun sydän sulaa kun noi sun ihanat poikaset on niin suloisia!!!!!!! niin kauniita pieniä herroja :) mulla on yksi 11/12 syntynyt pojankoltiainen ja se 8-kuinen pötkylä näyttää niin isolta kun katselee tälläisten ihanien pikkuvauveleiden kuvia! :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mahtimama ;) Kiitos! :) Mä oon lukenut sun blogia jo pitkään, se on ihan mahtava, sinä kaunis mama ja Edi suloinen! :)

      Poista
  3. Hehee, ihanat kuvat poijista ;) Ja tosi hienoa, että kaikki hyvin pienillä söpiksillä! <3

    Toi free pass-juttu kuulostaa hyvältä, täytyypä testata sitten meilläkin!

    VastaaPoista
  4. Haha, asenne-Jimi! :D<3

    Mainio toi free pass juttu. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3