Sivut

sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikonlopun tunnelmia

Kirjoitan puhelimella tätä postausta, sillä olen jo sängyssä. Tämä viikonloppu ei ollut meille tavanomainen, koska Jesse oli la-su risteilyllä ja minä yksin poikien kanssa. Stressasi ja jännitti hieman etukäteen eikä vähiten tämänpäiväisen ensiesittelyn takia. 


Eilen olin poikien kanssa pari tuntia vanhemmillani. Pojat leikkivät tyytyväisinä lelujen keskellä. Kotona olevat lelut on jo tylsiä ja osa liian vauvamaisia. Kotiin palatessa syötiin vielä iltapuuro, jonka jälkeen laitoin pojat nukkumaan. Yö meni tosi hienosti poikien osalta. Minä en osannut nukkua yksin, jotenkin odotin Jesseä kotiin ja heräilin vähän väliä. 

Tänään herättiin klo 8, tehtiin normaalit aamujutut ja leikittiin väsyyn asti. Päiväunille nukahdettiin ongelmitta ja sain 2 tuntia omaa aikaa poikien tuhistessa parvekkeella. Tosin tänään meni koko päivä siivotessa. Meillä oli esittely klo 16 ja siihen mennessä piti kaiken olla tiptop. Hommaa oli paljon: tasot tyhjiksi, henk.koht.tavarat piiloon (kuten valokuvat), vauvatavarat pois tieltä ja mahdollisimman avaraa kaikkialle. Siirsin kaiken ylimääräisen parvekkeelle ja siivosin koko kämpän lattiasta kattoon. Pakkasin pojat kaukaloihin uusissa kevätvermeissä ja lähdettiin esittelyn ajaksi vanhemmilleni. 



^ blues brothers aurinkolaseissaan ;) Jimi ylemmässä ja Theo alemmassa kuvassa. 

Illalla Jesse tuli kotiin ja toi mukanaan ihania meikkituliaisia. Yhtäkkiä kello olikin jo kylvyn verran ja nyt pikkuiset ovat nukkuneet jo hyvän tovin. Siirrettiin Theo nukkumaan taas veljen kanssa, katsotaan toimiiko se järjestely jo. Toivottavasti, olohuone on paljon viihtyisämpi ja tilavampi nyt! 

^ sisko teki ihanan letin
^ tuliaisia

Otan mallia pojista ja vetäydyn itsekin untenmaille! Hyvää yötä ja ihanaa alkavaa viikkoa! Huomenna me suunnataan vauvakerhoon! xxxx

7 kommenttia:

  1. Voi että, kun teillä on super tyylikkäät ja suloiset poitsut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Jemina! :) Kivaa, kun voi pukea kevyemmin päälle! Kesää odotellessa :)

      Poista
  2. Ihanat lasit!!minkä merkkiset ne on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! :) Ne on Lindexistä, 3,95€! Sangat on pehmeät, helppo laittaa vauvalle ja pysyy hyvin päässä. Saa nähdä miten pysyy sitten, kun ei oo pipoa päässä ja tumppuja käsissä. Vielä pojat ei saa ite revittyä niitä päästä ;D

      Poista
    2. Mä löysin kans nyt attitude-lasit mein duolle mut noi tein ois kyl kans jees.....joudun ehkä huomenna pysähtyy lindexissä ;)

      Poista
  3. Voi miten suloiset pojat! :) mistä nuo lasit on? Aivan mahtavat! :D hyvä että viikonloppu sujui hyvin, vaikka olittekin keskenään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Ne on tosi coolit ja ainakin vielä ajaa asiansa ;) Ne on Lindexistä, 3,95€. Pojat ihmettelee aina hetken, kun yhtäkkiä maailma tummenee :D

      Poista

Kiitos kommentista! <3