Sivut

perjantai 22. elokuuta 2014

Indiedays Inspiration

Blogini sai kunnian päästä mukaan ihan huippuporukkaan, nimittäin Indiedays Inspirationiin. Olen todella innoissani tästä. Blogiin se ei vaikuta kuin korkeintaan positiivisesti. Olen saanut mielettömän buustin kirjoittaa ja pohdin jatkuvasti uusia postausaiheita. Kertokaa ihmeessä jos teillä on toiveita!


Indiedays Inspirationin sivuilla lukee näin: "Indiedays Inspiration on täysin uusi tapa seurata blogeja. Sivustomme kokoaa sinulle uusimmat postaukset Suomen kiinnostavimmista blogeista. Mukana on 300 bloggaajaa!"

 Mukavaa viikonloppua!

ps. TÄSTÄ pääset kurkkaamaan kotisivujani.

11 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, mutta ihan syystä pääsit, blogisi on tosi mukavaa luettavaa. Terkuin Leena

  VastaaPoista
 2. Hei, ihan pakko kysyä! Miten oot saanut hiuksesi noin kivasti nutturalle ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hmm, tupeerasin vähän tuosta edestä, että kaikki haituvatkin on suht hallinnassa. Sitten nutturan pohjaksi tein ihan vaan "sotkunutturan" ja ponnarin väliin kieputin kaikki törröttävät hiukset. Nutturan lopullisen mallin sain tehtyä sellaisella nutturaklipsillä. Maailman surkein selitys... Onnistuu myös ilman klipsiä, jolloin käytän nutturan lopullisen mallin tekemiseen toista ponnaria. Siten on helppo määritellä haluaako tiukan pikkumyy-nutturan vai esim.löysän ja muhkean. Toivottavasti tästä oli edes vähän apua! :D

   Poista
 3. Kiitos paljon! Täytyy kokeilla onnistunko ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3