Sivut

keskiviikko 27. elokuuta 2014

KOTI: olohuone

Kotia on saatu taas vähän enemmän laitettua. Yläkerta on tuntunut meiltä jo alusta asti, mutta vasta viime päivinä on sitä fiilistä saatu myös alakertaan. Se onkin tärkeää, sillä suurin osa päivästä vietetään alakerrassa. Olohuone sai kodikkaan lisän isosta vaaleasta karvamatosta. Se on hitti myös poikien mielestä. Siinä on kiva möyriä, nuhjuta ja harjoitella kävelemistä (<3!!!). Ennen nukkumaanmenoa me yleensä köllötetään kaikki yhdessä matolla ja lueskellaan kirjoja.

Iso valkoinen peili ostettiin pari päivää sitten Jyskistä. Todellinen löytö! Tv pitäisi saada oikealle paikalleen tv-tasolle, mutta sitä pitää vielä suojella innokkailta pojilta.

Työpöytä (Ikea) on käytännöllinen. Nyt kaikki mm.blogihommissa tarvittava löytyy laatikosta. Ennen me käytettiin tietokonetta milloin missäkin, mutta nyt sille on oma paikkansa ja pojatkin on jättäneet sen rauhaan.




Tältä näyttää vain päiväuniaikaan ja iltaisin poikien ollessa jo nukkumassa. Niinä hetkinä nautin siististä kodista, hiljaisuudesta ja rauhasta. Rauha loppuu nyt, nimittäin yläkerrassa huhuillaan "äittii"... Ulkona sataa kaatamalla, mutta onneksi äsken tuli saapumisilmoitus meidän Crocsin kumppareista. Ne tulee tarpeeseen. xxxx  

12 kommenttia:

  1. Teillä on aivan mielettömän upea ja ihana koti! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis koti! Ihana tuo peili-hylly-yhdistelmä, mäkin haluan semmosen!!!!!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on ihana, mä haaveilin siitä tosi pitkään ja kun bongasin ton peilin niin ryhdyin viimein tuumasta toimeen! ;)

      Poista
  3. Heippa, kaunis koti ja mielenkiintoinen blogi sulla :) aina silloin kun on sitä omaa aikaa tän härdellin keskellä (6kk kaksoset ja 3v) niin näitä lueskelen. Saanko kysyä mistä tuo tietokone pöydän lamppu on hankittu? mä niin tarvitsisin tuollaisen kun tyttären huoneessa on tuota sarjaa oleva kattovalaisin ja ois tarve pikkulampulle myös, tuo on meinaan käytettynä ostettu niin alkuperää en tiiä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, kiva kuulla :) Se on ostettu vuosi sitten Kodin1. Vähän aikaa sitten käytiin siellä ja samanlaisia/samantyylisiä lamppuja oli vielä myynnissä :) Toivottavasti löydätte!

      Poista
  4. Viekö tuo sohvan takana oleva ovi takapihalle? Ettekö käytä ovea kun kuvassa ainakin näkyy sohva olevan edessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja käytetään me, päivittäin. Hassu kuvakulma vaan, kun oikeasti sohva ei ole juuri lainkaan tiellä. Hyvin siitä mahtuu kulkemaan :)

      Poista
  5. Tosi kaunis koti teillä! <3 :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3