Sivut

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Miniloma kahdestaan

Lähdettiin eilen päivällä Jessen kanssa kahdestaan kohti Tamperetta. Päätettiin aika extemporena, että nyt toteutetaan jo pitkään suunnitteilla ollut hotelliyöpyminen Tampereella. Jimi meni mummolaan yökylään ja Theo mummilaan. Molemmat nauttivat saamastaan huomiosta, vaikka varmasti oli alkuun hieman outoa olla ilman toista.

Tampereelle saavuttuamme mentiin heti ekana hotellille, vaihdoin asun ja lähdettiin kaupungille kiertelemään. Yövyttiin Scandic Koskikadulla ja viihdyttiin todella hyvin. Se sijaitsee keskustassa Pikku Kakkosen puistoa vastapäätä, joten meidän oli helppo liikkua kaikkialle kävellen.
/ Innoissani autossa #selfie / nam mikä burgerannos @Pancho Villa / mini rodini -pipot pojille Stockmannilta / detaljeja: uusi laukku DKNY, kello Bijou Brigitte, käsikoru Seppälä

Käytiin ensin pienellä shoppailukierroksella ja tein parhaan ostokseni pitkään aikaan. Ostin DKNY:n pikkulaukun Stockmannilta. Se on juuri sopivan kokoinen ja tosi nätti kaikessa yksinkertaisuudessaan.


Ostin myös koruja, parit kengät, kaksi pipoa pojille ja merirosvolaiva-aiheisen potkutteluauton meidän kahdelle vintiölle. Pojat sai 1v. lahjaksi Cars-potkutteluauton, mutta viime aikoina on käynyt selväksi, ettei yksi millään riitä kahdelle. Tänään oli rauha maassa, kun molemmat pääsivät ajelulle samaan aikaan ja välissä aina vaihtoivat kulkupeliä.

Käytiin syömässä Pancho Villassa, jonka jälkeen jatkettiin kävelyä. Olisin voinut kulkea ympäriinsä koko illan, niin ihanalta Tampere näytti. Se nousi ehdottomasti yhdeksi lempikaupungeistani! 

Ihanan illan päätteeksi istuttiin joenvarteen, juotiin kylmät juomat, kuunneltiin Chilirockista kantautuvaa musiikkia ja ihailtiin auringonlaskua. Muisteltiin myös meidän suhteen alkuaikoja, se on kivaa ja saa perhoset uudelleen ja uudelleen lepattelemaan vatsassani <3


Nukuin sikeästi koko yön, pehmeissä valkoisissa lakanoissa. Miksei lakanat tunnu kotona samalta?! Aamulla heräiltiin ihan rauhassa ja suunnattiin hotelliaamiaiselle. Aamiainen oli parhautta, ihan täydellistä. Aamiaisbuffet oli todella kattava ja kaikki oli tosi hyvää. Söin ihan liian paljon ja vielä senkin jälkeen oli käytävä jälkkäribuffassa, haha. 

Kahdeltatoista luovutettiin huone ja lähdettiin Ideaparkiin. Hullaannuin siitä paikasta, siellä on vaikka mitä! Meillä oli 3 tuntia aikaa kiertää, mutta se ei riittänyt alkuunkaan (Jesse oli valmis jo vartin jälkeen, mutta minä...). Kiireessä vielä varttia ennen lähtöä juoksin kaupasta toiseen. Napattiin Hesestä ruoka mukaan (huomenna taas ruotuun!!!) ja lähdettiin ajamaan kotiin. Oltiin hetki kotona ennen kuin lähdettiin hakemaan lapsia. Oli ihana päästä halimaan muruja ja saada pikkuiset kotiin. En tiedä mistä johtuu, mutta mitä enemmän pojat kasvaa, sitä vaikeampi on kullat jättää hoitoon. Ei pojille vaan minulle. Ehkä se, kun nyt pojat itsekin ymmärtää jo paremmin kuin esim. puoli vuotta sitten. Kova ikävä oli, mutta miniloma teki todella hyvää! Sovittiin, että tästä tulee vuosittainen traditio. xxxx

Oletteko käyneet Tampereella? Mitä tykkäsitte?   
    

14 kommenttia:

  1. Hehee, mie olen Tampereelta kotoisin ja nytkin asutaan lähikunnassa! Kävin opiskelemassa muualla, mutta jotenkin tää seutu vaan veti takaisin, viihdyn täällä kyllä :) Tampere ei ole liian iso, mutta ei liian pienikään ja täällä on esim. tosi tosi hyvät harrastusmahdollisuudet kanssa ja julkinen liikenne, liputan kyllä kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Vaikutti kyllä sellaiselta kaupungilta minne muuttaisin itsekin mielelläni! Pääseekö muuten rattaiden kanssa bussilla ilmaiseksi? :)

      Poista
  2. Näin paljasjalkaisen Tamperelaisen korviin "joen varressa istuskeleminen" hymyilytti: tarkoitat varmastikin koskea :-) Itse taas olen pääkaupunkiseudulla todellinen turisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, arvasin! :D Siis mietin kirjoittaessa, että se on varmaan koski, mutta kirjoitin kuiteski joki! Kiitos tästä! :) Pidetään tekstissä kuitenkin vielä joki, niin voi muutkin naureskella hölmölle pk-seutulaiselle ;)

      Poista
  3. Mun on tehnyt niiiiiiin kauan mieli Panchoon että halkeen kateudesta. Jokohan saatais miehen kanssa pian taas aikaiseksi treffi päivä ja päästäis syömään.. mmm! :) Ja noi housut tossa taas, ihan törkeen hyvän näköset! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Nyt sitten lähdette treffeille! :) Oli tosi hyvää ruokaa. Harmi, etten ole ko.paikkaa löytänyt täältä meiltä päin... Kiitos Minna <3

      Poista
  4. Tampere on ihana paikka ja valitettavasti hyvinkin tuttu, Alinan TAYS:sin reissun myötä! Joskus olisi kyllä kiva mennä sinne muutenkin, kuin Alinan sairaalassa käyttämisen vuoksi :/ Ja ideapark, love it! Varsinkin Reiman outlet myymälä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :) Bongasin sieltä myös paljon kivoja paikkoja mihin voisi lasten kanssa mennä. Mm.Pikku Kakkosen puisto näytti tosi hauskalta! Tehkää joku päivä reissu sinne, varmasti tytötkin tykkäis :) Ja joo, Ideapark. Pakko päästä pian uudelleen! Me ei edes ehditty Reiman Outletiin! Arvaa harmittiko, kun näin sen siinä vaiheessa, kun piti jo lähteä! :D

      Poista
  5. Paljon tuo laukku maksoi, jos saa kusyä ? :)

    VastaaPoista
  6. Heeeei! :) Olitteko tänään Hyvinkään Willassa käymässä? Nimittäin luulen, että olin näkevinäni sinut ja pojat :) Olisi ollut kiva tulla kertomaan, että luen blogiasi.En kuitenkaan saanut tarpeeksi rohkeutta :)
    Hyvää syksyä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oltiin me! :) Tehtiin shoppailu- ja kyläilyreissu äitini ja poikien kanssa. Hyvinkää on myös yksi lempikaupungeistani! Voi että, olisit tullut! Se ois ollut tosi kiva! :) Mielelläni tutustun lukijoihin! Ihanaa syksyä sinnekin! <3

      Poista
    2. Täytyy muistaa jatkossa! :) kiitos!

      Poista
  7. Ihanan kuulosta! :) Voi mä en oo koskaan käynyt tuolla Ideaparkissa, haluaisin niin kovasti! Tässä huushollissa vain asustaa yksi iso mutta, ja se ei ole nuo pikkupojat :D En tiä miten mä saisin huijattua tuon miehen lähtemään käymään ideaparkissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3