Sivut

sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Bloggers' inspiration day 2014

Eilen oli tosi mukava päivä. Lähdin aamupäivällä kohti Helsingin Katajanokkaa ja ravintola Sipulia, jossa järjestettiin bloggaajatapahtuma. Käyn usein Helsingissä, mutta emmin kuitenkin hetken mihin suuntaan lähteä sporapysäkiltä. Onneksi tunnistin pysäkillä olleet Iinan ja Kaislan , joiden kanssa löysin perille. Siitä sain jo sen verran buustia, ettei enää lainkaan jännittänyt mennä yksinään tapahtumaan. Sain nimikyltin, jossa oli blogini nimi. Nimikyltistä oli hyvä luntata, jos jonkun naama oli kovin tuttu, muttei ollut ihan varma kuka henkilö oli kyseessä ;)

Parasta tapahtumassa oli tavata toisia bloggaajia. Luen monen paikalla olleen blogia ja oli tosi hassua nähdä heidät ensimmäistä kertaa livenä, kun blogia lukeneena tietää heistä kuitenkin jo niin paljon. Essin PIECES of miracles -blogi on niitä ensimmäisiä perheblogeja, joita aloin seuraamaan ja olikin ihan huippua nähdä Essi! Samalla tapasin myös Hetkiä Katriinan ja Mutsimatskua Paulan. Vaihdettiin muutama sananen ja he vaikuttivat kaikki tosi ihanilta tyypeiltä. Eniten vietin aikaa Talonpuolikas -blogin Johannan ja hänen siskonsa kanssa. Pääsin höpöttämään tuplajutuista! Seura oli kyllä ihan mahtava, siitä jos jostain sai inspiraatiota! Kiitos tytöille, teidät oli ihana tavata!

Itse tapahtumalta odotin hieman enemmän. Luentoja oli kolme, joista osallistuin kahteen ensimmäiseen. Kuuntelin kolmen tähtivieraan haastattelun; paikalla oli suomalaisen Sandra Hagelstamin lisäksi ruotsalaiset huippubloggaajat Fanny Lyckman sekä Victoria Törnegren. Haastattelu oli mielenkiintoinen, oli kiva kuulla heidän ajatuksiaan bloggaamisesta. Toinen luento oli valokuvaaja Lauri Laukkasen pitämä workshop koskien kuvankäsittelyä.

Luentojen lisäksi tarjolla oli hyviä naposteltavia ja erilaisia juotavia. Esittelypisteitä oli vähemmän kuin odotin viime vuoden kokemuksia samaisesta tapahtumasta lukeneena. Tällä kertaa oli De Kuyper -drinkkibaari (sai tehdä oman drinkkinsä huippubaarimikkojen avustuksella), Designer Lounge (jossa mukana CTRL, R/H, 2OR+BYYAT, RIIVARI, LUMI), asukuvaus ja ruokakuvaus -workshopit Olympuksen tarjoamana sekä Hobby Hallin järjestämä Style a room -kilpailu.    

Tapahtuma oli kiva kokemus ja kuten sanoin, ihan parasta oli tavata toisia bloggaajia! Kiitos Indiedays! xxxx 

6 kommenttia:

 1. Oli ihana tutustua <3 ja kiitos myös itsellesi seurasta!

  VastaaPoista
 2. Oij, meidän ihana ruostunut sydänlukkoki näkyi tuolla sillankaiteessa kuvassa <3 ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! <3 mä ihastelin niitä :) Täytyy käydä viemässä oma lukko sinne!

   Poista
 3. Oli ihana nähdä, mulla onkin blogissa se meidän yhteiskuva. ;) Toivottavasti nähdään pian uudelleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli Essi! <3 Hih, näin. Toivottavasti nähdään taas! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3