Sivut

lauantai 11. lokakuuta 2014

Koti: lastenhuone

Meillä oli tänään siivouspäivä ja samalla innostuin kuvaamaan teille poikien huonetta. Meillä on molemmat makuuhuoneet ja kylpyhuone yläkerrassa. Yläkerran huoneissa on vinokatto. Se tuo oman lisänsä sisustamiseen. Tänään alkoi taas ärsyttää, kun ollaan jo kuukauden verran junnattu paikallaan kotiin liittyvissä asioissa. Uutta ruokapöytää on odotettu jo kauan, Ikeaan on pitänyt mennä jo vaikka kuinka kauan ja meiltä puuttuu vielä vaikka mitä. Tänään tuntui jo suurelta saavutukselta saada lakanakaappi järjestykseen. Paljastettakoon, että meillä on edelleen yksi jätesäkki muuton jäljiltä purkamatta... Että näin. Onneksi sentään lastenhuone on ollut leikkivalmis jo pitkään, paitsi nyt sinne tulee muutoksia. 


Poikien huoneen päävärit on valkoinen, harmaa ja vaaleansininen. Pienemmissä osissa näkyy myös haaleanturkoosia, ruskeaa ja vähän punaista. Huomaamattani olen onnistunut hankkimaan hyvin yhteensopivat lelukorin ja maton. Sama värimaailma tulee piakkoin jatkumaan seinällä, nimittäin tapetin muodossa. Saatiin yhteistyössä Photowallilta lastenhuoneeseen ihana tapetti jonka on suunnitellut ruotsalainen Ingela P Arrhenius. Tapetti kylläkin odottaa laittamistaan; välineet on valmiina, mutta aikaa ei ole ollut tarpeeksi. Nyt ollaan vihdoin päätetty, että tiistaina Jesse laittaa tapetin kaverinsa kanssa ja lastenhuonetta saadaan astetta valmiimmaksi. Valittiin tosiaan Tivoli - White -niminen tapetti, mutta ei laiteta sitä koko seinän pituudelta. Koettiin se liian hallitsevaksi koko seinällä. Odotan jo malttamattomana lopputulosta! Näette uuden lastenhuoneen lookin toivottavasti ensi viikon aikana. Stay tuned.


Tapetin laiton myötä siirrämme Theon pinnasängyn toiselle puolelle huonetta (mikä toivottavasti rauhoittaa myös päiväuniaikaista kukkuilua...) ja tapettiseinälle tulee lipasto ja lelukori. Toiselle seinälle tulee tauluhylly ja siihen nättejä pikkujuttuja. Pojat tarvitsisivat pienen vaatekaapin, mutta sen hankkimista mietitään uudelleen sitten, kun nähdään miltä huone muutoksineen näyttää. xxxxMiltä vaikuttaa tällä hetkellä? Entä tulevat muutokset?

9 kommenttia:

 1. Onpas ihanan näköistä! En malta odottaa että saisimme uuden asunnon ja pojalle oman huoneen. Lastenhuoneiden sisustus on jotain aivan ihanaa ja toivottavasti pian pääsisin itsekin sitä toteuttamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henriikka! :) Toivottavasti pääsette pian muuttamaan!

   Poista
 2. Oi, kun kiva tuo Tuiki, tuiki tähtönen -taulu! Mistä tuollaisia saa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! :) Niitä saa tilattua pikkunorsusta :) http://www.pikkunorsu.fi/

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuin poistamaan kommenttini! :D

   Ihanan seesteinen ja rauhallinen huone! A-murun huone on täysi vastakohta teidän poikien huoneelle!

   Voit haluatessasi käydä luuraamassa A-murun huonetta täältä:

   http://kunaitikelaa.blogspot.fi/2014/10/a-murun-leikkihuone.html

   Ihanaa syksy teidän perheelle, ja nyt yritän olla poistamatta kommenttiani enää! ;)

   Poista
  2. Kiitos! :) Makuja on niin monia. Teidän murun huone on aika erityylinen, mutta todella ihana sekin. Näyttää siltä, että siellä on tosi kiva leikkiä ja oleskella. Ihanan kotoisa! Olen blogisi lukija, vaikken rekisteröitynyt olekaan :) Ihanaa syksyä sinne myös! :)

   Poista
 4. Ihana! Vitsi mäki haluun jo sisustaa tämmösiä :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Toivottavasti löydätte kohta isomman kämpän :) Voin vaan kuvitella millä innolla sisustat vauvanhuonetta :D<3

   Poista

Kiitos kommentista! <3