Sivut

keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Muutama uusi lastenvaate

Kuten ehkä olette huomanneet, suurin osa poikien (ja minun...) vaatteista on Lindexistä. Valtaosa poikien vaatteista ostetaan kirpparilta, mutta osa kaupasta uutena. Lauantaina ostin pojille kasan vaatteita Lindexin lastenlauantain tarjouksen innoittamana. Uusia housuja, lapaset, kaulaliinat ja sukkia. Nyt meillä on hyvä setti koossa syksylle ja aika hyvin jo talvellekin.   

Velourhousut on Jessen lempparit eikä pojille muita puettaisikaan jos isi saisi päättää. Onhan nuo suloiset, pehmeät ja todella mukavantuntuiset.



Farkuissa lemppareita on joustavat farkkulegginsit. Niissä pääsee hyvin liikkumaan eikä ne purista tai paina mistään. Sukista valitsin sekä jarrullisia että jarruttomia puuvillasukkia koossa 22-24. Ostin myös kokeiltavaksi merinovillaisia sukkia pitämään jalat lämpiminä.


Tänään ulkoillessa pääsi kaulaliinat ja lapaset käyttöön. Ihme kyllä asusteet pidetään päällä, kengät kun viskotaan jalasta jatkuvasti. Pojat kävelevät sisällä, mutta ulkona vielä konttaavat. Lempipuuha rattaissa on ottaa kengät pois ja heittää menemään. Montakohan kertaa ollaan etsitty kadonnutta paria... Tänään puistossa oli kaksi tämännäköistä, väsynyttä pikkukaveria:

pipo: Mini Rodini / haalari, kaulaliina, lapaset: Lindex / kumisaappaat: Crocs 

Haalarit anoppi osti Lindexistä. Pojat ovat nyt noin 81cm pitkiä ja välikausihaalarit kokoa 86cm. Alkuun ne vaikutti ehkä turhan isoilta, mutta nyt huomaa koon olevan juuri passeli ja haalarit mahtunevat vielä ensi keväänäkin päälle. Ollaan tykätty kovasti!

Kumisaappaat tilasin Crocsin nettikaupasta. Taitavat olla kokoa 22, kuten poikien välikausikengätkin. Saappaat on todella kevyet, helppo laittaa jalkaan ja supersuloiset. Pojat on tietysti hyvin puettu jne, mutta itse lähdin puistoon niin kiireellä, etten ehtinyt edes hiuksia harjata eli pipo päähän. Välipalan jälkeen suunnataan minnes muuallekaan kuin puistoon. Nautitaan ihanista syyssäistä kun vielä voidaan! xxxx

3 kommenttia:

  1. Mä tykkään kans farkkulegginseistä ja meillä ei olekaan tytöllä tavallisia farkkuja ollenkaan. Mun mielestä tavalliset farkut nappeineen ja muine ikävine osineen ovat lähinnä typeriä leikkivillä lapsilla. Velourpöksyt taas on mulle sellanen totaali nounou, ettei tytöllä ole yksiäkään sellaisia. Ovathan ne kivan tuntuiset, mutta en kestä niiden ulkonäköä :D

    http://ainutlaatuinen2014.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo samaa mieltä. Ostin joskus kirpparilta ihan kunnon farkut, mutta heti ekaa kertaa pukiessani niitä heitin ne samantien kirppisläjään. Mukavuus on ykkönen!
      Haha aijaa :D Mä en jostain syystä tykkää esim.Me&I veloureista, mutta just Lindexin perusvelourit on kivoja!

      Poista
  2. Hei!
    Olisitko voinut kertoa mistä löysit nuo merinovillasukat? En löytänyt sellaisia ainakaan Lindexin nettisivuilta..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3