Sivut

tiistai 18. marraskuuta 2014

Ulkoilun ihanuus

Pohdin eilen illalla tämän päivän ohjelmaa. Ensin mielessä oli vaikka mitä, mutta lopulta päädyin pihalla leikkimiseen. Viime kerrasta on aikaa poikien pitkään jatkuneen sairastelun takia. Puiston sijaan jäätiin kotipihaan tänään. Pihalla on vain yksi vauvakeinu, mutta pojat vuorottelivat hienosti. Toinen keinui ja toinen kierteli ihmettelemässä pihaleluja. Tähän mennessä ulkoillessa on lähinnä keinuttu ja istuttu maassa. Nyt meininkiä riitti ympäri leikkipaikan. Theo konttasi, mutta Jimi otti askelia ja seisoa pönötti pitkiä aikoja. Kenkiin totutteleminen on siis käynnissä... Stressaaminen talvivaatteista on laantunut, koska nyt meillä on kaikki mitä tarvitaan. Kuomat aion kylläkin vielä ostaa molemmille, mutta nykyisillä "kakkoskengillä" pärjätään siihen asti.


Talvihaalarit on Ticket to heaven ja malli snowbaggie. Kokoa ja mallin sopivuutta pohdin pitkään, koska haalarin sanotaan olevan suurta mitoitusta, mutta kyseisen mallin soveltuvan huonosti pitkille ja hoikille lapsille. Onneksi päädyin kaikesta huolimatta kokeilemaan haalaria pojille, koska meille malli sopii loistavasti. Theon haalari on 80cm ja Jimin 86cm. Niistä parempi on isompi eli 86cm, mutta uskoisin Theon haalarin sopivan silti koko talven. Hanskat on Lindexistä ja merkkiä Fix. Ne on todella hyvät: helppo laittaa käteen sivuvetskarin ansiosta, lämmittää hyvin, kestää vettä ja pysyy kädessä. Peukalotkin löytää paikkansa ja hanskat kädessä saa otteen. Iso peukku näille! Pipot on Seppälästä, Theo on nalle ja Jimi pingviini <3 

Poikien vermeet ennustaa heille lämmintä talvea, mutta minä tulen varmaan jäätymään hiekkalaatikon reunalla. xxxx 


Kysymys kuuluukin: mistä äidille lämpimät ulkoiluvaatteet? 

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään itse Icepeakin takeista (siis äidille), niitä on ihanissa väreissä ja eri hintaluokissa, ja saa tosiaan ihan ok hintaan jo tosi kivan näköisiä ja mallisia tältä merkiltä ja on lämmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä Jenni! :) Täytyy lähteä katsomaan.

   Poista
 2. Ostin viime kevään alesta neidille Snowbaggien ja otin kooksi 86 cm. Neiti on nyt 1 v 2 kk ja sinänsä aika isokokoinen (12 kg/liki 80 cm), mutta hieman jännittää toi koko. Jos se on liian iso, niin kääks :) Kiva siis kuulla, että saattaisi jopa ollakin sopiva. Meillä on vanha 80 cm toppis, joten ei oo vielä ollut tarvetta laittaa tota "päähaalaria" ylle.

  VastaaPoista
 3. Miksi pojilla on erikokoiset haalarit, kun eikös heillä pituutta ja painoa ole kumminkin suunnilleen saman verran?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun pohdin niiden kokojen välillä ja nettikirpparilta sattui löytymään molemmissa koissa huippukuntoiset haalarit niin ostin sitten ne :) Ajatuksella, että myyntiin sitten jos toinen koko ei sovi, mutta hyvin menee näin! :D

   Poista
 4. Minkä kokoisia pojat ovat nyt? Mietin vaan haalarin kokoa meidän tytölle, joka on 78cm pitkä ja painaa 10kg, Racoonin 80cm kun jää pieneksi kohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm pitkä aika edellisestä mittauksesta... Oliskos n.82cm ja 10,5kg :) Itse ottaisin ainakin Ticketistä 86cm :)

   Poista
 5. Kannattaa tsekata tää http://www.stormberg.com/fi/?gclid=CjwKEAiA4rujBRDD7IG_wOPytXkSJACTMkgammcfKjnDNTbMZhssW9e1xUVyzLAomDhY_H2N-YasQhoCvonw_wcB ite tilasin tuolta syksyllä sadevaatteet :) Ja ainakin ne on ollut hyvät, siihen nähden, et hintaa tuli toimituksen kans 25€ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Kiitos! :) Just mietiskelinkin, että täytyy kaivaa sun blogista se paikka mistä tilasit sun vaatteet. Vaikutti niin hyviltä! :) Jee!

   Poista

Kiitos kommentista! <3