Sivut

maanantai 15. kesäkuuta 2015

2-vuotisjuhlat

Eilen juhlittiin Jimin ja Theon 2-vuotissynttäreitä. Juhliin tulivat meidän lähimmät sukulaiset, ystävät ja suurin osa poikien kummeista. Aika hyvin ehdittiin laittaa kaikki valmiiksi aamupäivän aikana poikien leikkiessä mummilassa. Viimeisten silausten kanssa tuli kiire ja vietinkin melkein koko päivän keittiön puolella keittämässä lisää kahvia jne. Nyt olisi kaivattu avokeittiömallia, että olisin voinut olla mukana edes "siinä sivussa". Lahjat avasin kuitenkin poikien kanssa, koitin ottaa paljon kuvia ja puhallettiin kynttilät herrojen jätskikakkujen päältä. Väkeä oli aika paljon meidän alakerran kokoon nähden eikä terassiakaan voinut sateen takia hyödyntää. Hieman auttoi kuitenkin se, että kutsuttiin vieraat porrastetusti.

Koristeita oli hillitysti. Saatiin ilmapallot ja kertakäyttöastiat Juhlamaailmasta, josta pojat valitsivat itselleen mm.samanlaiset Puuha Pete -pallot. Viimevuotinen vaaleansininen viiri pääsi esille ja banneriin tuli onnitteluteksti. Laitoin näkyville myös Jimin ja Theon keskosvaatteet, 40cm bodyn ja potkuhousut. Keittiössä paloi poikien kastekynttilä ja tarjoilupöydässä oli kuva pojista sairaalassa. Sateista päivää lämmitti muutamat kynttilät.


Tarjolla oli karjalanpiirakoita ja munavoita, tomaatti-feta-kinkkupiirakka, ruisnappeja tuorejuustolla ja kraavilohella, sipsejä ja dippiä, kaurakeksejä, kaksi juustokakkua, kermainen mansikkatorttu, rocky road -suklaata, suklaaseen dipattuja vaahtokarkkeja ja karkkisekoitus. Piti laittaa vielä vihannestikkuja, mutta ei ehditty pilkkoa niitä siinä kaikessa hulinassa. Juomapuolella oli kahvia, sitruunalla höystettyä jäävettä, mehua ja limua. Päivänsankareille oli tarjolla pillimehut, jätskiannos (Oatly kaurajäätelöä), kaurakeksejä ja tavallisempia "herkkuja" rusinoita ja riisikakkuja. Kynttilöiden puhaltaminen sujui tosi hienosti molemmilta, se oli liikuttava hetki jollain tapaa...

Jesse näytti yhdessä vaiheessa pojista koostettua videota, mutta se meni aika monelta harmillisesti ohi. Viimeiset vieraat lähtivät klo 20 aikoihin poikien mennessä nukkumaan. Vauhdikas ja ihana synttäripäivä. Pojat saivat mielettömän hienoja lahjoja ja kaikki tulivat tarpeeseen. Voisin tehdä lahjoista oman postauksen, ettei tästä tule kilometrin pituista kaikkine kuvineen.


Kysyin illalla päivänsankareilta oliko kiva synttäripäivä ja molemmat hymyilivät leveästi ja antoivat halin. Kaikki vaivannäkö oli sen arvoista.  


Ilmapallot ja kertakäyttöastiat saatu:

           

6 kommenttia:

  1. Eiks olekin ihmeellistä miten nopeesti aika kuluu, pojat on pian 2 ja kohta huomaat, että pojat täyttää 18 :) Nuo pikkuiset vaatteet on niin hellyyttäviä, ajatella, että jotkut mahtuu noin pieniin ja osalle ovat isojakin. Synttärionnittelut pojille! Terv. Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juurikin niin! Lapsista huomaa hyvin ajan kulun, itsehän ei vanhene ;) Kiitos Leena! :)

      Poista
  2. Ihanat pojat, paljon Onnea heille! :)

    VastaaPoista
  3. Komeat synttärisankarit, onnittelut heille! Ja teillä on vaan niin kaunista aina kaikissa kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuplakiitos :) Joudun kyllä siistimään paikkoja useamman kerran päivässä, että järjestys pysyy! :D

      Poista

Kiitos kommentista! <3