Sivut

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Stockholm

Arvatkaa missä vietän huomisen päivän!? Lennän aikaisin huomisaamuna äitini kanssa Tukholmaan, jossa viivymme päivän ja lennämme takaisin kotiin myöhään illalla. Ostettiin lentoliput muutama viikko sitten ja siitä lähtien olen laskenut päiviä... Tukholma on aivan ihana kaupunki. Lapsuudesta muistuu mieleen useat Ruotsin reissut ja Tukholmalla on erityinen paikka sydämessäni.

Tätä reissua voisi nimittää pääasiassa shoppailureissuksi, koska aiotaan kierrellä tehokkaasti kauppoja, onneksi nyt on useassa paikassa alesesonki. Omat ehdottomat käyntikohteet on Sephora, Åhlens, Victoria's Secret, Lagerhaus, Lindex (lempikauppani + paljon suurempi kuin meillä) ja Guldfynd. Kiertelyn lomassa käydään varmasti pariin kertaan kahvilla, syömässä ja nautitaan ruotsalaisesta tunnelmasta. Sään luvataan olevan puolipilvinen, mutta lämmin. Asu on valittu, kynnet lakattu, laukku pakattu ja kohta täytyy mennä jo nukkumaan aikaisen aamuherätyksen takia. En tosin tiedä pystynko tältä innostukselta nukkumaan lainkaan. 


Mahtavaa alkavaa viikkoa, palailen Ruotsin juttujen kanssa!     

8 kommenttia:

 1. Ihanaa "tyttöjen" reissua teille!

  VastaaPoista
 2. Ajattelin itekkin että voisi tänä kesänä käydä ruotsin puolella ostoksilla, odotan innolla reissusta juttua! :)
  http://jasmiinah.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva reissu ja nyt mietin milloin voisi lähteä uudelleen :D Kannattaa ehdottomasti käydä! :)

   Poista
 3. Vitsit mäki odotan mun viron reissua ku kuuta nousevaa :D Mennään siis Tepon kanssa kahdestaan käymään päiväksi. Haastoin sut värihaasteeseen mun blogissa :) Mulla on sulle haaste mun blogissa :) http://10plussanaiti.blogspot.fi/2015/06/koti-varihaaste-1.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmana! Ihanaa, että saatte kunnolla kahdenkeskistä aikaa! :)<3

   Poista

Kiitos kommentista! <3