Sivut

maanantai 10. elokuuta 2015

Päivä Airistolla

Otettiin pieni irtiotto arjesta viikonloppuna ja vietettiin yksi yö hotellissa Airistolla Turun saaristossa. Lähdettiin 11 aikaan lauantaina ja vietiin pojat yökylään mummolaan. Molemmat jäivät iloisina touhuamaan ja meidän oli helppo lähteä. Ajettiin Paraisille ja käytiin vierasvenesatamassa lounaalla ja kävelemässä ympäriinsä. Meidän mukana oli ystäväpariskunta eli oltiin nelistään reissussa. Kaupan kautta ajettiin Airistolle ja saavuttiin hotellille. Yövyttiin Holiday Clubin 4 hengen hotellihuoneistossa. Se oli todella kiva ja viihtyisä, isolla terassilla ja omalla saunalla varustettu.




Istuttiin rannalla, käytiin syömässä ravintolassa, vietettiin iltaa huoneistossa ja saunottiin. Täydellinen rentoilupäivä. Mentiin puolenyön aikaan nukkumaan ja saatiin nukkua pitkät yöunet. En yleensä osaa nukkua paljoa kasia pidempään, mutta siellä heräsin vasta puoli kymmenen ja olisin halunnut vielä torkahtaa, mutta oli pakko nousta. Meidän piti Jessen kanssa lähteä jo 10.30, jotta ehdittiin takaisin Espooseen veljentyttöni ristiäisiin. Oli haikeaa jättää niin kaunis merimaisema ja hieno hiekkaranta aurinkoisena kesäpäivänä. Olisin helposti viihtynyt niissä puitteissa vielä pidempään.



Kaikenkaikkiaan reissu oli ikimuistoinen ja onnistunut. Oli ihanaa olla sekä Jessen että meidän hyvien ystävien kanssa ja ottaa ihan iisisti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3