Sivut

tiistai 13. syyskuuta 2016

Viikon lempparit

Nyt on rauhallinen hetki kirjoittaa. Jimi ja Theo nukahtivat klo 21 ja nykyään meillä on iltaisin sitä kuuluisaa omaa aikaa. Kirjoitin jokin aika sitten siitä, miten päiväunet jäi pois, mutta siitä huolimatta pojat nukahtivat yöunille vasta lähempänä klo 23. Se oli onneksi vain vaihe, josta päästiin hyvään rytmiin. Theo ja Jimi saattavat välillä nukkua päiväunet dagiksessa ja se on meille ihan ok. He nukkuvat jos ovat väsyneitä ja tarvitsevat unta. Kotona he eivät nuku koskaan päivisin. Aloitetaan iltatoimet kahdeksalta ja viimeistään yhdeksältä he ovat sängyissään ja nukahtavat aikalailla samantien. Saadaan nauttia kokonaisista öistä, sillä pojat nukkuvat 21-8.30. He jatkaisivat unia mielellään vielä herättämisen jälkeenkin, mutta dagis kutsuu.

Ehdoton ykköslemppari on siis nukkuminen ja rauhalliset yöt!   


Tax free -ostokset taannoiselta Viron reissulta. Ostin Viking Linelta mustat Converset ja Calvin Kleinin viininpunaisen t-paidan. Molemmat oli alessa!


Lappljung-matto. Kävin Ikeassa, koska sain pakkomielteen tuosta matosta. Mustavalkoinen iskee jälleen. Talvella on kiva vaihtaa vanha pörrömatto takaisin, mutta nyt olohuoneeseen sopii täydellisesti hieman yksinkertaisempi versio. Vaihdan mattoja vuodenajan ja fiiliksen mukaan.


Kirpparilöydöt! Kävin Klaukkalan Viirin kirppiksellä ja tein huippuja löytöjä. Se on ihan mahtava paikka enkä ole koskaan lähtenyt sieltä tyhjin käsin. Tavaraa on paljon, paikka on siisti, hinnat on kohdillaan ja tavara on pääsääntöisesti hyväkuntoista! Ostin mm. kuvassa näkyvän puukehyksen. Haluatteko nähdä mitä muuta ostin?  


Kukat! Pitkästä aikaa leikkokukkia ja niiden tuomaa raikkautta kotona.


Opinnäytetyö. Ei nyt mikään lemppari varsinaisesti, mutta sen eteneminen. Se tunne, kun saa hommaa vietyä eteenpäin! Saan nauttia koko loppuviikon kirjoittamisrauhasta, koska menen töihin vasta sunnuntaina. Saan eniten aikaan iltapäivästä, jolloin joudun yleensä lähtemään töihin, mutta vapaapäivien ansiosta otan kaiken irti kirjoittamisajasta.

 pipo - Gugguu / pörrö - Lindex / avaimenperä - Michael Kors

Haalea vaaleanpunainen. Vaaleanpunainen on ollut jo ikuisuuden lempivärini, mutta vasta nyt se on löytänyt tiensä myös vaatteisiini. Kuvassa muutama vaaleanpunaisista jutuistani.   

Mitä lemppareita teillä on?

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Ja toi matto!!! Pitäisköhän itekin lähtee vähän Ikeaan. :D Ja kirppislöydöt kiinnostaa todellakin aina! Näin ite kirppishulluna, jolla nyt viikon "pakkotauko" uuden vauvan syntymän takia! :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :) Pitääkin sitten kuvailla kirppisostokset. Kirppareilla käyminen on mulle kuin harrastus ja mikä parasta; koskaan ei tiedä mitä voi löytää! :D Jännittävää! Onnea vauvan johdosta! <3

  VastaaPoista
 3. Sama juttu toi kirppareilla käyminen. Sanon aina miehelle, että se on mun ainoo harrastus! :) Ja se fiilis, kun löytää jotain ihanaa halvalla! Joten kuvaa toki löytösi, muidenkin aarteita on ihana ihailla!
  Terkuin aikaisempi ano

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3