Sivut

tiistai 7. helmikuuta 2017

"Ei olla pitkään aikaan..."

Tiedättekö sen, kun erehtyy ajattelemaan "ei olla pitkään aikaan oltu kipeinä" tai "ei ole pitkään aikaan ollut hankalaa yötä". Sitten seuraavana aamuna lapsi herää tukkoisena ja sitä seuraava yö menee lastenhuoneessa rampatessa... Minä tiedän. Niin käy aina ja tuplana silloin jos kirjoitan siitä blogiin. Kirjoitin juuri, että koko syksy meni ilman sen kummempia sairasteluja ja heti seuraava yö valvottiin hengitysvaikeuksista kärsivän pojan kanssa.

Jimi ja Theo ovat olleet nyt muutaman päivän flunssassa. Lämpöilyä ja klassiset flunssaoireet. Jimillä piti olla tänään astmaan liittyviä tutkimuksia, joiden suorittamisen edellytyksenä on olla täysin terve. Aikaa piti siirtää, mutta onneksi pahimmat hengitysvaikeudet on menneet ohi lääkkeiden avulla. Yöt on pelottavia, kun joutuu tarkkailemaan hengitystä ja miettimään milloin pitää lähteä päivystykseen hakemaan lisäapua. Siltä vältyttiin onneksi tällä kertaa, mutta entistä innokkaammin odotan Jimin astmatutkimuksia, jotta saadaan tietää missä kunnossa pojan keuhkot on.Me ollaan nyt vietetty rauhallisia kotipäiviä. Katsottu lastenohjelmia tavallista enemmän, luettu kirjoja niin paljon, että osaan ne kohta ulkoa, rakennettu legoilla, tehty majoja ja lajiteltu leluja lastenhuoneessa. Olen hoitanut blogiin liittyviä asioita ja lähettänyt työhakemuksia sillä aikaa, kun pojat ovat leikkineet keskenään. Aina välillä omat hommat toki keskeytyy, mutta pääsääntöisesti kaikki hoituu ihan kivasti. Olen torstaihin asti joka ilta töissä, joten tulee "vanhat ajat" mieleen siitä läpsystä vaihto -meiningistä. Viikonlopuksi pojat ovat toivottavasti jo parantuneet, koska meidän olisi tarkoitus lähteä Paraisille. Jesse jää kotiin tekemään muutamaa remppajuttua rauhassa.

ps. "ei olla pitkään aikaan..." -ajattelu toimii myös positiivisella tavalla. Ei oltu pitkään aikaan syöty kunnon brunssia, joten kutsuttiin kaveripariskunta sunnuntaina meille brunsseilemaan. Oli kiva päätös viikonlopulle ja sellaista rentoa sunnuntain viettoa. 

Miten teillä on lähtenyt uusi viikko käyntiin?      

2 kommenttia:

 1. Kiitos,flunssassa täälläkin. Kaks viikkoa jo, pitäs malttaa levätä eikä jumpata aina välillä ku ei ikinä parane... Seminaareja, tenttejä, vaihtohakuja jne eessä ja synttärit. Pakkaset paukkuu ja lunta on. :D ihanaa viikkoa sinne ja pojille tsemppiä paranemiseen.

  T. Tuleva kollega

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, koita levätä! Tsemppiä ja pikaista paranemista! :) Kiitos, täällä ollaan jo terveinä! :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3