Sivut

perjantai 4. elokuuta 2017

Kesäkuulumisia

Me vietetään kesäloman viimeisiä päiviä. Ensi viikolla on paluu arkeen; minä menen töihin ja totuttelen taas iltavuoroihin ja Theo ja Jimi menevät takaisin dagikseen liki kuuden viikon kesäloman jälkeen. Heinäkuu meni todella nopeasti, vaikka yhdessä vaiheessa ahdisti yrittää sumplia pojille useammalle päivälle parin tunnin ajaksi hoitajaa meidän työaikojen mennessä sen verran ristiin. Onneksi apu löytyi ja pärjättiin ilman varadagispaikkaa. Tuntuu oudolta, että kohta jatkuu taas arki. Yleensä rakastan kesän vaihtumista syksyyn, mutta vielä en ole valmis siihen. Onneksi elokuu kaiketi luetaan vielä kesäkuukausiin, aion ainakin elää niin ja käydä vielä rannalla, piknikillä, tehdä perinteiset kesäreissut Suomenlinnaan ja Korkeasaareen, lenkkeillä kauniissa kesäillassa ja pitää grilljuhlat, kunhan meidän julkisivu valmistuu ja telineet lähtee. 


Viime viikolla, meidän yhteisellä kesälomaviikolla käytiin Turku-Tukholma -risteilyllä ja Linnanmäellä, vietettiin päivä Muumimaailmassa, puistoiltiin ja nähtiin ystäviä. Syötiin mansikoita, käytiin ravintolassa ja nautittiin pääasiassa hyvistä kesäsäistä. Kuluneen viikon olen ollut päivät kolmistaan poikien kanssa. Meillä oli leikkitreffit, ulkoiltiin ja oltiin yön yli Paraisilla. Tultiin eilen illalla haikein mielin kotiin. Ollaan käyty Paraisilla monesti kesän aikana, mutta seuraavasta kerrasta ei ole tietoa, ellei lähdetä jonain arkivapaana sinne päiväksi.  

Tänään ollaan vaan kotosalla, pestään pyykkiä, siivoillaan, piirretään ja otetaan rauhallisesti. Puiston sijaan lähdetään lounaan jälkeen varmaan kirjastoon. Kivaa vastapainoa kaikelle sille menemiselle, mitä tässä nyt on ollut. 


Ihanaa elokuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3