Sivut

tiistai 22. elokuuta 2017

Loppukesän allasbileet

Meillä oli tarkoituksena pitää grillijuhlat meidän luona sitten, kun takapiha saadaan kuntoon. Vapaa viikonloppuni oli tulossa kovaa vauhtia, mutta takapihalla tehtiin vielä hommia, joten oli keksittävä plan B. Heitin ilmoille ajatuksen allasbileistä Paraisten mökillä, josta ystävät innostuivat ja grillijuhlat kaupungissa vaihtuivat saariston merimaisemiin. Meitä pääsi lähtemään lopulta vain kuusi, mutta se ei haitannut yhtään. Porukka oli just hyvä ja meillä oli todella hauskaa. Lähdettiin lauantaiaamuna ja palattiin sunnuntai-iltana. Jimi ja Theo olivat mummilassa ja he viettivät lauantain Korkeasaaressa, joten meille oli kaikille mukavaa tekemistä.


Mökillä tehtiin yhdessä ruokaa ja grillattiin, saunottiin useampaan otteeseen, käytiin merellä, uitiin altaassa, kuunneltiin musiikkia ja oltiin vaan. Sää vähän jännitti, kun Turun moottoritiellä tuli vettä niin paljon, ettei eteen meinannut nähdä. Paraisille saavuttaessa pilvet alkoi väistyä ja päivästä tuli lopulta kirkas ja ilma oli lämmin. Sunnuntaina saatiin nauttia auringosta, mikä kruunasi meidän allasbileet. Ainoa mikä harmitti oli se, että aika meni niin nopeasti. Ensi kerralla on oltava siellä koko viikonloppu. Allasbileistä jäi hyvät muistot, paljon kuvia ja flunssa, mutta reissu oli kyllä sen arvoinen! Tällaiset irtiotot ystävien ja Jessen kanssa piristää paljon ja antaa kivasti vastapainoa arjelle.

Sunnuntai-iltana juteltiin Jessen kanssa siitä, miten me kaivataan kahdenkeskistä aikaa. Theo ja Jimi ovat yleensä noin kerran kuussa yökylässä isovanhempiensa luona, jos meillä on esim. ystävien juhlat tai muuta, kuten nyt allasbileet ja ensi kuussa ystävien häät. En edes muista milloin viimeksi ollaan oltu kahdestaan jossain, koska "kulutetaan" yökylät yhdessä ystävien kanssa. Nyt viikonloppunakin oli todella hauskaa, mutta porukassa ollessa ei samalla tavalla voi olla lähekkäin eikä keskittyä toiseen kuin kahdestaan. Päätettiin, että meidän on priorisoitava meidän yhdessäoloon, koska se on todella tärkeää ja sitä tarvitaan. Sen merkitys korostuu etenkin nyt, kun iso osa viikosta menee sillä kaavalla, että ollaan eri aikaan töissä ja moikataan illalla ennen nukkumaanmenoa. Ensi kuussa on ystävien häät, mutta jos viimeistään lokakuussa panostettaisiin meihin muutenkin kuin niillä arjen pienillä huomionosoituksilla!

Onko kellään muulla 
samanlaisia tuntemuksia?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3