Sivut

maanantai 25. syyskuuta 2017

Asuni hääjuhlaan

Oltiin lauantaina meidän ystävien häissä Helsingissä. Päästiin ensimmäistä kertaa kokemaan vihkiminen Helsingin tuomiokirkossa. Kirkko on uskomattoman kaunis ja oli aika hauskaa, kun tilaisuuden jälkeen turistit kuvasivat meidän hääseuruetta kirkon portailla. Seistiin hetki portailla, kun kaikille jaettiin pikkuskumpat, joilla skoolattiin tuoreelle hääparille, hauska idea! Käveltiin kirkolta hotelli Kämpiin, jossa hääjuhla pidettiin. Ihan uskomattomat tilat ja todella ystävällinen henkilökunta. Me viihdyttiin tanssilattialla puoli kahteen, kunnes dj soitti viimeisen kappaleen ja oli aika lähteä kotiin.


En ottanut stressiä asustani, vaan ostin punaoranssin pliseeratun, yksinkertaisen ja kevyen mekon (H&M), jota olin ihastellut jo loppukesästä. Minulla oli mekkoon täydellisesti mätsäävä pikkulaukku, jonka Jesse osti minulle vuosi sitten ollessamme Virossa toisten ystäviemme häissä. Kengiksi valitsin nahkaiset mustat korkokengät, joissa oli aika korkea, mutta mukava korko. Tykkään käyttää korkoja, mutta valitettavasti Jessen pituus ei yleensä riitä niihin, vaan kuvissa hän joutuu olemaan varpaillaan. Lauantaille sattui kaunis sää ja päälle riitti kotimatkallekin vain musta pörrötakki.

 mekko ja korkokengät - H&M / takki ja kaulakoru - Lindex / laukku - River Island
  
Mitä pidätte 
yksinkertaisesta 
      asustani?         

10 kommenttia:

 1. Etikettivirhe! Häävieras ei saa pukeutua punaiseen asuun, mautonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, mekko oli luonnossa enemmän oranssiin taittava punainen kuin oikeasti punainen. Sitä paitsi kutsussa luki, ettei kyseessä ole perinteiset häät, mistä kertoi myös muutaman kaason valkoinen mekko ;)

   Poista
 2. Kaunis olet ja ihana mekko! En olisi huomannutkaan, että Jesse seisoo varpaillaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju :) heh, instan kautta sain muutaman kommentin, että se oli huomattu. Hyvä jos ei kaikilla pistä silmään se heti :D

   Poista
 3. Kaunis! Kyllä yksinkertainen on vaan tyylikästä :) Minun makuuni kyllä tämä iski ja kait nykyään häihin on muutenkin vähempi noita etikettijuttuja, monet häät on rennot/ muuten persoonalliset (tietty on kohteliasta aina noudattaa hääparin toiveita :).
  Jenny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenny, kiva kuulla :) just näin omastakin mielestä, hääparin toiveita kunnioittaen!

   Poista
 4. Jos voi pukeutua häissä punaiseen, niin voi hyvin olla miestään pidempikin, tervetuloa nykyaikaan! Jos Jessen pituus ei riitä korkoihin (kuten kirjoitit), niin olkoot hän käyttämättä niitä, ei sen pitäisi sun kenkävalintoihin vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se vaikutakaan, kun pituuserosta huolimatta valitsin korot ;) Tämä on vain meidän sellainen oma juttu, että välillä kuvissa tasapainotetaan eroa sillä, että J on varpaillaan :D

   Poista
 5. Kaunis mekko, elämme vuotta 2017 jolloin ei tarvitse ikivanhoja uskomuksia enää ajatella. Itsekin olin sukulaiseni häihin valinnut viininpunaisen mekon. :) Korot voi hyvin olla vaikka 30 senttiset, molemmat vaan leuat pystyyn. ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3