Sivut

lauantai 30. syyskuuta 2017

Viisi lempiasiaani olohuoneessa

Laitan tänne aika usein kuvia, jotka on otettu meidän olohuoneessa. Me vietetään paljon aikaa siellä, koska tila on mukavan avara ja pojilla on hyvin tilaa leikkiä. Olohuone, keittiö ja wc on meillä alakerrassa ja ylhäällä on vain makuuhuoneet ja kylpyhuone. Ajattelin esitellä teille muutaman oman lempparin joka huoneesta. Aloitetaan olohuoneella. 

Sisustusvalot

Rakastan valoja. Meillä on sisustusvaloja ympäri vuoden ja vuoden pimeimpään aikaan meidän koti välkkyy valoista. Joudun hillitsemään itseäni, etten hankkisi enempää valoja, koska niitä on jo riittävästi. Valoilla saa luotua tunnelmaa ja iltaisin on kiva, kun ei tarvitse pitää lamppuja päällä. Odotan jo joulua, kun on "oikea" syy hurahtaa koristevaloihin ja niitä voi viritellä huolella myös ulos.  


Vaaleanpunainen pörröinen tuolinpehmuste

Pari viikkoa sitten ostin yhdestä sisustusliikkeestä suloisen pörröisen tuolinpehmusteen. Värejä oli valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen, mutta päädyin vaaleanpunaiseen sen hempeän värin takia. Meillä on sohvalla ja nojatuolissa jo harmaa ja valkoinen lampaantalja, joten tuolille kävi joku muu väri. Pörröpehmuste käy mielestäni kivasti mustan pinnatuolin kaveriksi.   


Tukholman kartta -taulu (juliste saatu Deseniolta)

Meillä on yläkerrassa toinen, vähän yksinkertaisempi Stockholm -printillä oleva taulu ja molemmat on ihania. Rakastan Tukholmaa ja taulut muistuttaa siitä. Sopivan yksinkertaiset, mutta tuovat silti kodikkuutta. 


Iso kaktus ja tauluseinä (maailmankartta ja kaktustaulu saatu)

Tässä yhdistyy kaksi lempiasiaani. Taulujen ympärille olen viritellyt pienet valot, jotka tuo kivan lisän seinään. Korkea kaktus jatkaa kasvuaan ja on pysynyt muiden viherkasvieni lailla hengissä. Olen ehkä viimein oppinut oikeanlaisen kastelun. Viherkasvien kasteleminen on minun ja poikien yhteinen juttu, he saavat suihkia vettä ja minä kastelen.  


Tummanruskea täyspuinen kaappi 

Sain vanhan kaapin isovanhemmiltani ja se on varmasti lempiasiani meidän olohuoneessa. Kaappiin mahtuu paljon tavaraa ja siinä säilytetään mm.lasten leluja, koriste-esineitäni ja askartelutarvikkeita. Lelut on alakaapeissa, koriste-esineet lasiovien takana ja askartelutarvikkeet laatikoissa. Kaappi on kaunis ja sen tunnearvo on korvaamaton. Kuva on vanha, mutta siinä kaapin sävy näkyy parhaiten.

    
Millaisia lempiasioita 
teidän olohuoneesta löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3