Sivut

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Syyskuun meiningit

Viime postauksesta on melkein kaksi viikkoa, uskomatonta. Kahden viikon aikana on toisaalta tapahtunut paljon ja toisaalta taas tuntuu, että elämä on ollut kovinkin tasaista, mukavaa arkea. Me ollaan juhlittu kaksia häitä. Ensin siskoni meni naimisiin pari viikkoa sitten ja eilen meidän ystäväpariskunta sanoi toisilleen tahdon. Toissaviikolla käytiin brunssilla perheeni kanssa upeissa maisemissa Hvitträskissä isäni syntymäpäivän kunniaksi.

Tein kuluneen viikon vähän toisenlaista hommaa töissä, jonka takia olin aamuvuorossa koko viikon ja elettiin samassa rytmissä koko perhe. Tuntui kuin ei olisi töissä ollutkaan, kun kaikki illat pystyi tekemään mitä halusi. Kulunut viikko on vaan vahvistanut ajatustani siitä, että haluan meille säännöllisen ja saman rytmin. Se mahdollistaa enemmän ja tuntuu sopivan meille paljon paremmin. Aamuviikon takia Theo ja Jimi olivat neljä päivää dagiksessa 9-15.30 ja pääsivät mukaan useammalle retkelle ja olivat päivistään todella innoissaan.


Kävin Habitare -messuilla (lippu saatu blogin kautta), jossa myös pojat pääsivät tutustumaan Habi Kids -alueeseen. Ostin kaksi julistetta lastenhuoneeseen. Habitaressa oli paljon kaikkea ihanaa kotiin ja erityisesti lasten jutut jäi mieleen, kuten Siluettiverstas (kuva yllä). Ihania pipoja, lastenhuoneen sisustusjuttuja ja leluja.

Olen käynyt usemman kerran Helsingissä pyörimässä, juonut kahvia, kävellyt ympäriinsä, ihastellut kaunista kaupunkia ja käynyt itselleni uusissa kaupunginosissa.

Leivottiin korvapuusteja Jimin ja Theon kanssa. He eivät enää oireile kananmunasta, joten leivontakin on paljon helpompaa. Maitoallergia on edelleen, mutta ihan mahtavaa, ettei enää muita allergioita. 


Olen alkanut taas lenkkeillä iltaisin, kun paranin pitkään vaivanneesta flunssasta. Kirpeä syysilma tuntuu ihanalta.

Ollaan tehty pieniä muutoksia kodin sisustuksessa, kuten vaihdettu mattojen paikkoja ja laitettu syksyisemmät koristetyynyliinat. Kynttilät palaa taas joka ilta ja sisustusvalot valaisee tunnelmallisesti.

// Huomenna saan onneksi olla poikien kanssa kotona ja mennään ihan fiilispohjalla. En usko, että tehdään mitään sen kummempaa, otetaan iisisti ja käydään ulkoilemassa.

Kivaa uutta viikkoa kaikille! 

ps. jos teillä on postaustoiveita niin otan mielelläni vastaan!
   

6 kommenttia:

 1. Kiva kirjoitus! Olisi mielenkiintoista nähdä ja kuulla lisää teidän kodistanne ja sen sisustuksesta, vaikka huoneittain :) Aurinkoista syksyä teille!

  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos :) Kiitti hyvästä ideasta, liian usein kuvaan pelkkää olohuonetta! Kivaa syksyä sinnekin! :)

   Poista
 2. Hei!
  Vieläkö pojat istuvat mielellään rattaissa vaikka ovat jo niin isoja?
  Meille tytön siirtyessä isojen puolelle päiväkodissa hänen ollessaan 3 vuotias,sanottiin ettei kannata enää rattaissa kuskata,kuulemma helppo kiusaamisen aihe.
  Tiedä sitten,sillä ei tyttö enää itsekään suostunut rattaissa istua ja olihan kävely motorisestikin kehittävämpää.
  Kivaa syksyä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Oltiin tuolloin koko päivä Helsingissä ja messuilla, jolloin kävelyä tuli todella paljon ja sen takia oli rattaat mukana. Tuota ennen oli rattaat viimeksi käytössä kuukausia sitten, joten meilläkin kyllä kävellään, pyöräillään, juostaan ja ajellaan potkulaudalla ;) Ei kyllä tulisi mieleenkään olla käyttämättä rattaita kiusaamisen pelossa, jos meillä olisi siis vielä edes suht säännöllisessä käytössä, koska syitä rattaiden pitkään jatkuneelle käytölle voi olla vaikka minkälaisia, mistä ei muut tiedä.

   Mukavaa syksyä sinnekin! :)

   Poista
 3. Moi. Mua kiinnostaisi mitä kaikkia töitä olet tehnyt? Ja mitä suunnitelmia olisi esim seuraaville viidelle vuodelle niin perheen kuin työn ja asuinpaikan suhteen. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3