Sivut

tiistai 28. marraskuuta 2017

Olohuoneen muutokset

Yhteistyössä Veke

Me ollaan saatu nauttia uuden sohvan tuomasta mukavuudesta ja tilantunnusta jo muutama viikko. Oltiin pitkään haaveiltu kulmasohvasta vanhan kolmen istuttavan sohvan tilalle ja kun nähtiin suomalaisen perheyrityksen Veken verkkokaupassa Elis -niminen sohva, oltiin löydetty haluamamme. Valittiin kankaanväriksi vaaleanharmaa, koska haluttiin pysyä vaaleassa värimaailmassa. Pakko myöntää, että vähän jännitti siirtyä tekonahkasohvasta kangassohvaan. Vanhasta sohvasta sai pyyhittyä kaiken pois ja se oli muutenkin helppohoitoinen lapsiperheeseen. Nyt voin todeta huoleni turhaksi, kun ensimmäinen tahra tuli koettua. Ei oltu edes ehditty vielä laittaa tekstiilisuojaa, mutta tahra lähti siitä huolimatta helposti kostealla rätillä. Kangas tuntuu muutenkin laadukkaalta ja kestävältä. Mukavuudeltaan kangassohva voittaa tekonahkaisen mielestäni satanolla. 

Sohvan lisäksi lukuisissa muissakin tuotteissa on avajaistarjoushinnat uudistuneen verkkokaupan kunniaksi. Sohva sai kaverikseen upean messinkisellä rungolla olevan Accent -marmoripöydän. Marmoripöytä on painava ja sen pinta on kiiltävä, joten se on helpompi pitää puhtaana kuin mattapintainen marmori. Marmoripöydän rungon väriksi voi valita valkoisen, mustan tai messinkisen. Me haluttiin ehdottomasti messinkinen, koska muuten meillä on niin valkoista ja messingillä saa kivan lisän. Meillä on lisäksi useampi kullansävyinen sisustustuote, joiden kanssa marmoripöytä luo yhtäläisen vaikutelman. Pöytä sopii sekä sivupöydäksi että sohvapöydäksi ja me vaihdellaan sen paikkaa tarpeen mukaan. Tällä hetkellä meille on tärkeintä, että pojilla on mahdollisimman paljon tilaa leikkiä olohuoneessa ja tila tuntuisi mahdollisimman isolta.


Muutosten innoittamana tumma vanha senkki lähti uuteen kotiin ja meille tuli ystäväpariskunnalta valkoinen korkeakiiltosenkki sen tilalle. Tumma oli paljon leveämpi ja syvempi ja vei näin ollen enemmän tilaa, joten tämänkin muutoksen kohdalla saatiin lisättyä tilaa olohuoneeseen. Olen todella tyytyväinen olohuoneen muodonmuutokseen ja eniten ihan konkreettista iloa meille tuo sohva. Mahdutaan kaikki yhdessä sohvalle, vieraille on enemmän istumapaikkoja ja meidän leffaillat on sata kertaa mukavampia, kun voidaan makoilla vierekkäin sohvalla.

Mitä te tykkäätte 
olohuoneen uudesta ilmeestä?

6 kommenttia:

 1. Hienon näköinen! Pystyykö tuon alta imuroimaan? Meillä vähän samanlainen, mutta alta ei voi imuroida, ja oonkin nyt vannonut että kohta kun toi vaihtuu, en enää koskaan osta sellaista, minkä alta ei pysty imuroimaan. Selkä hajoo nosteluissa ja aikaa tuhraantuu siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyy imuroimaan onneksi alta! Se on varmasti ärsyttävää joutua nostamaan joka kerta :/

   Poista
 2. Hei! Onko sohva kuinka kova/pehmeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Sanoisin, että siltä väliltä. Pehmeä istua, mutta siihen ei uppoa. Ehkä vähän kuin istuisi nojatuolissa :)

   Poista
 3. Nyt kun sohva ollut tovin teillä käytössä, haluaisin kysyä että onko jalat kestäneet? Katsoin, että ovat melko kapeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalat on kestäneet hyvin! Ollaan tosi tyytyväisiä sohvaan edelleen: kankaat on kunnossa, helppo pitää puhtaana ja sohva on pitänyt muotonsa :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3