Sivut

tiistai 28. elokuuta 2018

Rapujuhlat ja muinaistulienyö Paraisilla

  
Me ollaan käyty kolmen viikon aikana kaksi kertaa Paraisilla. Kolme viikkoa sitten mentiin sukulaisten järjestämiin rapujuhliin, jolloin meillä oli vain vauva mukana ja pojat jäivät isovanhempien luo yökylään. Syötiin hyvin, käytiin auringonlaskun aikaan rannalla ja istuttiin iltaa. Oli ihana käydä pitkästä aikaa Paraisilla ja nähdä sukulaisia. Yksi yö siellä tuntui tiivistävän koko kesän.

Viime viikonloppuna käytiin Paraisilla uudelleen koko perheen voimin. Käveltiin keskustassa, käytiin leikkipuistossa ja keskuspuistossa, pojat kahlasivat meressä ja kävivät keilaamassa ensimmäistä kertaa. Lauantaina oli perinteinen muinaistulien yö ja pojat saivat valvoa tavallista pitempään, jotta näkivät ilotulituksen. Heistä oli jännää saada olla ulkona niin myöhään. Jännitin vähän miten me kaikki osataan nukkua samassa huoneessa ja herättääkö vauva pojat, mutta kaikki nukkuivat hyvin eivätkä pojat häiriintyneet muutamasta vauvan kiljaisusta.


Jimi ja Theo olisivat halunneet olla Paraisilla useamman yön, joten täytyy varmaan ensi kerralla lähteä sinne jo perjantaina. Käytiin matkalla kivalla lastentarvikekirpparilla "Lasten Seesam" Kaarinassa. Siellä oli monipuolisesti tavaraa eri-ikäisille lapsille ja hauska pieni leikkipaikka missä pojat viihtyivät mainiosti. Ostin vauvalle bodymekon ja trikoopipon sekä pojille pienet lelut. Katsotaan milloin päästään taas käymään saaristossa, siellä mieli lepää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3