Sivut

sunnuntai 22. marraskuuta 2020

Tänä vuonna ajoissa joulutunnelmaan: kaunis lumihuurre -joulukuusi

Päätin jo alkusyksystä, että tänä vuonna aion aloittaa joulutunnelmoinnin heti kun siltä tuntuu. Yleensä olen hieman himmaillut, ettei meillä sentään jo lokakuussa olisi joulukuusta. Joulun aika on kuitenkin lyhyt, joulukuu menee nopeasti ja nyt on niin pimeää, että kaikki piristys on tarpeen. 

Laitoin joulukuusen ja nyt on sentään jo marraskuun loppupuoli. 

Meillä on ollut useamman vuoden valkoinen joulukuusi ja olen pitänyt siitä paljon. Remontin myötä koti on saanut niin vaalean ilmeen, että päädyttiin hankkimaan vihreä joulukuusi valkoisella lumihuurteella. Se tuo juuri sopivasti kontrastia ja lumiefekti on kaunis! 

                                                        Poikien tekemät joulupallot <3

Ellenin joulupallo 2018 <3

Googlasin pitkään, kunnes päädyin ensimmäiseen vaihtoehtooni; 180cm Cityline Snow -joulukuusi Kärkkäiseltä. Pohdin 180cm ja 210cm väliltä, mutta paras vaihtoehto oli juuri Kärkkäisen kuusi eikä siitä valitettavasti ollut isompaa, joten se ratkaisi asian. Jessen mielestä tosin 180cm on juuri hyvä meidän olohuoneeseen ja siitä olen vakuuttunut nyt itsekin katseltuani kuusta hetken. 

Pakko sanoa, että lumihuurre varisi aika tavalla, kun sen otti paketista, kasasi ja asetteli oksat nätisti. Se oli helppo koota kolmesta osasta, mutta oksien asettelussa meni tietysti vähän enemmän aikaa. Alun varisemisen jälkeen se on pysynyt hyvänä.  

Joulukuusi tuo ihanaa tunnelmaa ja lapset rakastavat sitä. Seuraavaksi meille muuttaa tonttuja, kun tonttuovi ilmestyy yöllä kuusen lähelle. Kävin jo täydentämässä kynttilävaraston ja kaivoin esiin joulukoristeita, joita pikkuhiljaa laitan esille. 

 In the making: nyt jo naurattaa, kun useamman päivän pohdin sopiiko lattialla olevat valot joulukuuseen. Sävy oli mielestäni liian keltainen, mutta kokeilin niitä tänään ja hyvin ne sopi. Välillä ehkä mietin liikaa (ja turhaa)...

Joko te olette joulutunnelmissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3