Sivut

torstai 29. heinäkuuta 2021

Täällä taas - pian menossa sovittamaan hääpukuja

Tulin pikaisesti kertomaan, että täällä ollaan taas. Blogi on kuin vahingossa ollut kanssani kesälomatunnelmissa eikä ole päivittynyt hetkeen.

Tällä hetkellä olen yksin kotona, ollut eilisestä saakka. Jesse jäi lasten kanssa mökille yhdeksi extrayöksi ja sain mahdollisuuden viettää omaa aikaa yksin kotona. Kävin eilen  ripsihuollossa, tein muutamat vaatelöydöt lapsille Zarasta ja ostin itselleni herkkuja illaksi. 

Katsoin kaksi elokuvaa Netflixistä ja todellakin rentouduin. Katson harvoin elokuvia, mutta eilen se tuntui just siltä mitä tarvitsin.

Aamulla olen nauttinut pitkän kaavan aamiaisesta, juonut pari kupillista kahvia ja pian lähden lenkille ja alan laittautumaan. 

Tänään menen nimittäin ensimmäistä kertaa sovittamaan hääpukuja! Jännittävää, ihanaa ja epätodellista! Jaan varmasti fiiliksiä siitä myöhemmin. 

Palaan töihin ja arkeen maanantaina, mutta sitä ennen on luvassa vielä vaikka mitä kivaa! 

Huippua olla taas täällä!   

1 kommentti:

  1. Wynn hotel, gaming floor, dining room, hotel deals
    Wynn Las 보령 출장안마 Vegas offers the 사천 출장마사지 ultimate in luxury with amenity-laden rooms, restaurants, 충청북도 출장샵 exciting leisure activities 경상남도 출장마사지 and a relaxing spa. Book direct to 광명 출장마사지 save!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3