Sivut

sunnuntai 15. elokuuta 2021

Viikonloppu lasten kanssa

Tämä tuli niin tarpeeseen - nimittäin viikonloppu rauhassa kotona ilman suunnitelmia. 

Koko kesä on tehty ja menty, oltu pitempiä pätkiä mökillä ja käyty kotona aina vain purkamassa ja pakkaamassa kasseja. Se oli ihanaa kesälomalla, kun pystyi tekemään mitä sillä hetkellä halusi, mutta just tähän hetkeen tämä on parasta mitä tiedän. 

Olen se tyyppi, joka viihtyy kotona ja tykkää laitella paikkoja ja siivota. Oli jo ihan ikävä rauhallista kotoilua ja aikaa kaikkeen kotiin liittyvään. 

Jesse lähti mökille viikonlopuksi, joten ollaan oltu lasten kanssa keskenämme. Olen pessyt paljon pyykkiä ja tehnyt perussiivouksen, järjestellyt vaatekaappeja ja iltaisin nauttinut hiljaisuudesta kynttilänvalossa. Kynttilät tuo paljon tunnelmaa.

Käytiin ostamassa pojille uudet kengät ja samalla siistimässä kirppispöytää Nella&Nutussa. Kirppispöytä loppuu tänään, joten se on vielä käytävä tyhjentämässä. Hyvin on tullut euroja hääkassaan! ;) Jos seuraavaksi tekisi saman omille vaatteille... 

Kaiken yllämainitun ohella ollaan pidetty leffailta lasten kanssa, kummityttö oli kylässä, ollaan ulkoiltu ja Ellen pyöräillyt pihalla. Ellen on innostunut tanssista niin paljon, että monta kertaa päivän aikana on laitettava balettimusiikkia. Musiikin tahtiin hän pyörii olohuoneessa yllään balettipuku ja ballerinakengät. Löydettiin hänelle sopiva tanssitunti ihan tästä meidän läheltä! 

Tänään illalla lenkille ja valmistautumista uuteen viikkoon! 

Ihanaa sunnuntaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3