Sivut

tiistai 31. elokuuta 2021

3-vuotiaan ensimmäinen harrastus

Ellen on aloittanut tanssiharrastuksen. 

Hän on puhunut tanssista jo pitemmän aikaa ja siinä vaiheessa, kun meidän piti Jessen kanssa pitää tanssituntia Ellenille monta kertaa päivässä, aloin selvittelemään lähialueen tanssimahdollisuuksia. Parhaalta vaikutti Espoon tanssiopisto, josta hän sai paikan 3-4-vuotiaiden ryhmästä. 

3-vuotiaiden ryhmässä tarkoituksena on totutella tanssitunnilla olemiseen ilman vanhempia, kuunnella ohjeita ja oppia toimimaan ryhmässä. 

Ellen oli ensimmäisellä tunnilla viime viikolla. Päällä oli hänen vaaleanpunainen suosikkibalettiasu asiaankuuluvalla alaosalla. 

 

Koronatilanteen takia vanhemmat eivät voi jäädä sisätiloihin odottamaan, mikä hieman lisäsi (äidin) jännitystä. Yllätyin, kun Ellen meni reippaasti valitsemaan paikkansa ja jäi hienosti kuuntelemaan tanssiopettajaa. Se mitä kuulin opettajan puheista, hän vaikutti aivan ihanalta ja otti pienet tanssijat hyvin huomioon. 

Pukuhuoneeseen tuli pikkuballerina iso hymy huulillaan. Ellen tykkäsi kovasti tanssimisesta ja odottaa innoissaan tämän viikon tuntia.

Hassua miten tässäkin lasten yksilöllisyys näkyy niin selvästi. Poikien kanssa ei olisi tullut mieleenkään aloittaa harrastusta heidän ollessa kolme. He alkoivat kiinnostua harrastuksista meidän kannustuksesta vasta 7-vuotiaina ja ovat nyt vuoden olleet mukana partiossa. Se tuntui silloin yhtä oikealta kuin Ellenin tanssin aloitus nyt. 

Kivaa tiistaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3