Sivut

torstai 19. elokuuta 2021

Kesä 2021, olit ihana!

Kesä tuntuu jo kaukaiselta, mutta pitäähän se vielä laittaa pakettiin eli tässä "perinteinen" kesäkooste.

Ennen kesää pohdin miten koululaisten kesäajan hoidon saa järjestymään, mutta se ratkesi helposti, kiitos isovanhempien. Pojat menivät kesäkuussa aamuisin mummolaan, leikkivät, ulkoilivat ja söivät lounaan siellä ja tulivat iltapäivästä takaisin kotiin. 

Jesse aloitti loman heinäkuun alusta ja lomaili lasten kanssa viikon ennen kuin itse aloitin lomani. Saatiin järjestymään kolmen viikon yhteinen loma. Vietettiin poikien 8-vuotissynttärit ja Ellenin 3-vuotissynttärit. Tehtiin päiväreissuja mm. Porvooseen ja Tammisaareen, Korppooseen ja Nauvoon. 

Vietettiin useampi päivä Paraisilla ja Jaalassa. Mökkeiltiin, oltiin ja nautittiin. 

Oltiin Inkoossa saaressa ja vietettiin ihania kesäiltoja ystävien kanssa. Järjestin Paraisilla #poolfest2021 ja nautittiin uima-allasbileistä ystävien kanssa kovimpien helteiden aikaan! Oli huippua!   

Kesäloma teki todella hyvää. Toteutettiin lasten toiveita, kuten Linnanmäki ja Korkeasaari. Lapset uivat todella paljon ja nauttivat mökkeilystä. Viimeisenä lomaviikonloppuna rentouduin vielä Långvikin sviitissä. Se oli täydellinen lopetus lomalle.    

Loma tuntui loppuvan liian aikaisin, mutta onneksi ensimmäinen viikko töissä oli kaikille pehmeää laskua arkeen ja poikien kakkosluokka on  alkanut kivasti. 

Kesä 2021 <3  

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3