Sivut

keskiviikko 25. elokuuta 2021

Hääpuku, I SAID YES

Heinäkuussa, viimeisellä lomaviikollani kävin sovittamassa hääpukuja. 

Olin varannut ajan Helsingissä sijaitsevasta Niinattaresta. Mukaani lähti yksi kaasoista, äiti ja sisko. Varasin meille VIP-loungen, koska halusin saada oman rauhan sovittamiseen ja yhden hääpukukonsultin vain minua varten. 

Pääsimme samaan tilaan, jossa on kuvattu Say yes to the dress Suomi -ohjelmaa. Kaunis, vaalea tila, mukava "katsomo" makutuomareille ja paljon upeita hääpukuja ja asusteita. Otimme oman kuohuvan mukaan ja aloitimme sovituksen kilistelemällä. VIP-loungeen kuului kahvi&kakkutarjoilu.

Hääpukukonsulttini oli todella ihana ja koin oloni mukavaksi hänen seurassaan. Jännitin nimittäin vähän etukäteen. Kerroin toiveeni ja sanoin olevani avoimin mielin eri mallisille puvuille. Me söimme kakkua ja hän lähti hakemaan ensimmäiset sovitettavat. 

Jokainen hääpuvuista oli henkarissa kaunis, mutta aika pian kävi selväksi, että sen tuntee heti onko hääpuku lähelläkään sitä oikeaa vai ei. Osasta tiesin jo ennen kuin astelin sovituskorokkeelle. 

Ihastuin merenneitomalliin. Olen aina ajatellut olevani prinsessa-tylli-tyyppi, mutta yhdestä merenneitomallista tuli heti suosikki. Siinä oli kaikki kohdallaan!

Hääpukujen sovittaminen oli mieleenpainuva kokemus. Oli ihanaa seistä korokkeella ja katsella päällä olevaa pukua. Oloni oli kuin prinsessalla! Sovitettiin erilaisia asusteita hääpukujen kanssa ja ammattilainen osasi mielettömän hyvin ehdottaa ja yllättää. 

Sovitin kymmenisen hääpukua, joista viimeisenä uudelleen sitä, mihin ihastuin. Se päällä tuli heti tunne, että tämä se on. Yllätyin, koska olin varma, etten tulisi löytämään sitä oikeaa kovin helposti. Yleensä vain jahkailen, en osaa päättää ja tuskastun. Nyt sen tiesi. 

Hääpukuni on upea. Ostin sen lisäksi muutaman hääasusteen. Yksi iso ja tärkeä asia on nyt hoidettu.

Hääpukukonsultti kysyi sen klassisen kysymyksen, johon vastasin I SAY YES TO THE DRESS!

 Miten te löysitte hääpukunne, oliko helppoa vai vaatiko useamman sovituskerran?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3