Sivut

keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Vihdoin risteilylle Ruotsiin

 Kaupallisessa yhteistyössä Tallink Silja Oy

                                                                 Alkuvuosi 2020

Meidän oli tarkoitus olla Ruotsin risteilyllä viime viikonloppuna, mutta toisen pojan karanteeni perui matkan viime tipassa. Se harmitti suuresti koko perhettä, mutta onneksi saimme matkan siirrettyä tulevalle viikonlopulle. Emme malta odottaa!

Karanteeni loppui tänään negatiivisen tuloksen myötä ja perjantaina olemme toivottavasti nauttimassa illallista Silja Serenadella. 

Matkan tarkoitus on viettää perheaikaa ja mennä lasten ehdoilla. Ellen on jo siinä iässä, että hän ymmärtää ihan eri tavalla. Laivalla on Harri Hylje ja Muumi, joiden tapaamista hän erityisesti odottaa! 

Olemme varmasti paljon leikkipaikka Silja Landissa, syömme hyvin, lapset ostavat itselleen jotakin laivan lukuisista kaupoista ja käymme ensimmäistä kertaa laivan kylpylässä. Meillä on perhehytti, jonne mahdumme hyvin ja josta lapset voivat katsella Promenadelle. 

 

Äitienpäivänä 2016  <3<3

RUOTSI! Fiilistely ja keskustassa kävely. Rakastan olla Ruotsissa. Käydään puistossa ja kahvilla ja tsekkaan muutaman kaupan: Åhlens, Arket ja Sephora. Lasten kanssa suuntaamme myös Gallerianin isoon lelukauppaan World of Toys, jossa on kaikkea ihanaa leluista lastenhuoneen sisustukseen.

Olen käynyt lasten kanssa useamman kerran Ruotsin risteilyllä, mutta Jessen mukanaolosta on jo aikaa. Kivaa päästä yhdessä matkaan, erityisesti kun koronan takia kaikki matkustelu jäi. Kävimme viimeksi Ruotsissa juuri ennen koronaa eli 1,5 vuotta sitten. 

Matkustaminen Ruotsiin tuntuu turvalliselta, sillä meillä molemmilla on kaksi rokotetta ja käytämme kasvomaskeja. Suositus tarpeettoman matkustelun välttämisestä on poissa, joten lähdemme hyvillä mielin risteilylle.    

Kerron meidän matkasta enemmän ensi viikolla, mutta fiilistelyä näkee viikonlopun aikana myös Instasta @rosannahs. 

Nyt vaan toivotaan, ettei matkan eteen tule enempää esteitä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3