Sivut

tiistai 5. lokakuuta 2021

Pari päivää kotona


Uusi viikko on startannut täällä yllättävän energisesti. Aamulla en tosin ihan heti ollut sitä mieltä, kun olisi tehnyt mieli vain jäädä sänkyyn. Ollaan Jessen kanssa tykitetty iltaisin Rahapajaa ja eilen katsottiin viimeinen jakso. Mitenhän sitä jaksaa odottaa seuraavaa kautta joulukuuhun asti... Se oli muuten nyt ensimmäinen sarja vuosiin, mihin olen ollut koukussa.

Meillä on flunssa kiertänyt vuorollaan perheenjäseneltä toiselle ja nyt olen kotona yhden karanteenilaisen kanssa. Onneksi karanteeniaika on lyhentynyt ja palaamme normaaliin toivottavasti jo huomenna, mikäli pojan testi on negatiivinen.

 Eilen meni puolet päivästä pojan kotikoulun parissa, sen jälkeen vastailin blogiin liittyviin sähköposteihin ja olin tiimikaverin kanssa palaverissa Teamsin kautta (kätevää!)

Eilen illalla kävin ripsihuollossa ja ostamassa kanelipullat, koska en ehtinyt päivällä leipoa ja oli kanelipulla-päivä! Samalla kävin myös ostamassa Ellenille ihanan pehmeät kollarihousut Zarasta, (joita ei kuulemma suostu käyttää). 

Nykyään on ihan tuurista kiinni kelpaako joku vaate pikkuneidille vai ei. Kollarit ei, vaikka on vaaleanpunaiset. Jessen toiveesta ostin nimenomaan kollarit, mutta ilmeisesti olisi pitänyt olla toisenlaiset housut. Tai no, Ellenin mielestä ainoastaan balettimekot on sopivia vaatteita... 

Tänään aloitettiin aamusta taas kouluhommilla. Olen päivittänyt kalenterin ja tehnyt muita pieniä juttuja, mitkä yleensä jää roikkumaan. Kotoilussa on se hyvä puoli, että saan paljon asioita tehtyä! 

Kivaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3