Sivut

tiistai 20. helmikuuta 2024

Arkisia kuulumisia

Eilisestä postauksen kirjoittamisesta tuli tosi hyvä fiilis. Olen kuullut puhuttavan blogien aikakauden olevan ohi ja tilalle on tullut nopeatempoisemmat sisällöntuottamisen kanavat. Päivitän mielelläni instaa (@rosannahs), mutta aion myös kirjoittaa blogia niin kauan kuin se minusta tuntuu hyvältä.    

Ystävänpäivänä innostuin laittamaan vaaleanpunaista huulipunaa ja sydänkorvakorut. Töissä kirjoitettiin työkavereista kehuja lapuille ja vietiin laput Puspus-lakujen kera ko. työkavereille. Se oli hauskaa ja oli ihana myös vastaanottaa kehuja!   

Kotona nautitaan tasaisesta arjesta. Ellenillä on ollut nyt jonkin aikaa pitkän isivaiheen jälkeen äitivaihe. Hän haluaisi vain olla sylissä, lähellä, pitää kädestä enkä saa kadota näköpiiristä. Vastaan hänen tarpeisiin antamalla läheisyyttä ja huomiota. Osallistan häntä myös ikätasoisesti kodin askareisiin, kuten ruoanlaittoon ja pyykinpesuun. Näin hän saa olla lähelläni, mutta saamme myös pakollisia arkiaskareita tehtyä. 

Poikien kanssa eletään vaihetta, jossa heitä kiinnostaa tietää kaikesta kaikki. Tiedonjano on valtava ja lempikirjoja on tiedekirjat ja aihealueina avaruus, eläimet, ihminen, historia. Toinen pojista on ottanut tavoitteekseen oppia kaikki alkuaineet. Hän kyseli niitä yksi ilta minulta ja täytyy sanoa, että ihan hyvää kertausta itsellenikin...    

Kivaa tiistaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3